Menu
Your Cart

Overfendere Jeep

Va oferim o gama  larga de overfendere aparatori de noroi pentru mai multe modele de Jeep 

 

Deconectari rapide bara stabilizatoare Jeep Wrangler Jk
Indisponibil
Model: Deconectari rapide bara stabilizatoare Jeep Wrangler Jk
Deconectările rapide ale barei stabilizatoare pentru Jeep Wrangler JK sunt accesorii esențiale pentru entuziaștii off-road. Acestea permit o deconectare rapidă și simplă a barei stabilizatoare a suspensiei față, oferind mai multă flexibilitate și articulație a suspensiei în timpul off-road-ului.Prin..
800 Lei
Fără TVA:800 Lei
Model: Kit aparatori noroi pentru Jeep Wrangler JK
Kitul de aparatori de noroi pentru Jeep Wrangler JK oferă o soluție practică și estetică pentru protejarea vehiculului tău. Iată detalii tehnice despre acest kit:Setul include 4 bucăți de aparatori de noroi, concepute pentru rotile din față și spate ale Jeep-ului Wrangler JK.Materialele utilizate su..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: Overfendere universale flexibile din cauciuc
Descoperă overfenderele aparatori de noroi universale și flexibile din cauciuc, accesorii versatile și practice pentru protejarea vehiculului tău de murdărie și particule proiectate în timpul deplasării off-road. Aceste overfendere flexibile sunt disponibile în două dimensiuni: 43mm sau 65mm, astfel..
250 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: Suport led bar pe capota WRANGLER
Suportul de montaj pentru LED bar pe capota Jeep Wrangler JK este un accesoriu special conceput pentru a oferi o soluție simplă și eficientă pentru montarea barelor LED pe capota vehiculului Jeep Wrangler JK. Acest suport este proiectat pentru a se potrivi perfect cu modelul specific de vehicul, asi..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Overfendere aparatori de noroi Jeep Wrangler TJ 1997-2006
Indisponibil
Model: FF-TJ
Overfendere aparatori de noroi pentru Jeep Wrangler TJ 1997-2006:Obtine o protectie suplimentara si un aspect agresiv pentru Jeep-ul tau Wrangler TJ cu ajutorul overfenderelor aparatori de noroi. Acestea sunt special concepute pentru modelele Jeep Wrangler TJ fabricate in perioada 1997-2006.Fabricat..
850 Lei
Fără TVA:850 Lei
Overfendere /aparatori de noroi pentru Jeep Cherokee XJ 4DR 1984-2001 Bushwacker
Indisponibil
Model: FF-XJ
Descriere produs:Overfenderele / aparatorii de noroi pentru Jeep Cherokee XJ 4DR 1984-2001 de la Bushwacker sunt accesorii de calitate superioară, proiectate pentru a proteja caroseria vehiculului de noroi, pietre și alte impurități de pe drum. Aceste overfendere sunt special concepute pentru a se p..
1.200 Lei
Fără TVA:1.200 Lei
Model: UNI-FF-FS4
Descrierea produsului Overfendere aparatori de noroi pentru Jeep Wrangler JK 2007-2017:Obtine o combinatie perfecta intre protectie si stil pentru Jeep-ul tau Wrangler JK cu ajutorul overfenderelor aparatori de noroi. Acestea sunt special concepute pentru modelele Jeep Wrangler JK fabricate in perio..
1.800 Lei
Fără TVA:1.800 Lei
Overfendere aparatori de noroi pentru  Jeep Wrangler JK 2007-2017 cu semnalizare
Indisponibil
Model: UNI-FF-FS3
Overfendere aparatori de noroi pentru Jeep Wrangler JK 2007-2017 cu semnalizare:Completeaza aspectul robust si functionalitatea Jeep-ului tau Wrangler JK cu aceste overfendere aparatori de noroi, special concepute pentru modelele fabricate intre 2007 si 2017. Realizate dintr-un material durabil ABS,..
1.800 Lei
Fără TVA:1.800 Lei
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.