Menu
Your Cart

Accesorii pompe motorina


Accesorii pentru pompele de transfer motorină sunt componente suplimentare care pot fi utilizate împreună cu pompele pentru a îmbunătăți performanța, eficiența și versatilitatea procesului de transfer al motorinei. Aceste accesorii sunt concepute pentru a oferi soluții personalizate și adaptabile pentru nevoile specifice ale utilizatorilor de pompe de transfer motorină.


1. Filtre de combustibil: Acestea sunt accesorii esențiale pentru pompele de transfer motorină, deoarece ajută la îndepărtarea particulelor și impurităților din motorină, prevenind astfel deteriorarea pompei și a vehiculelor.

2. Contoare de combustibil: Aceste accesorii permit monitorizarea precisă a cantității de combustibil transferat, oferind o înregistrare exactă a consumului de motorină sau a cantității de combustibil rămasă în rezervoare.

3. Furtunuri și racorduri: Furtunurile de transfer flexibile și racordurile asigură o conexiune sigură și etanșă între pompa de transfer și rezervorul de motorină, facilitând transferul eficient al combustibilului.

4. Duze de transfer: Acestea sunt accesorii care se atașează la extremitatea furtunului de transfer și permit direcționarea și controlul fluxului de combustibil în timpul transferului.

5. Accesorii pentru depozitare: Acestea includ suporturi sau suporturi de perete pentru pompele de transfer motorină, care asigură o depozitare sigură și organizată a echipamentului.

6. Kituri de întreținere și reparație: Aceste kituri conțin piese de schimb și accesorii necesare pentru întreținerea și reparația pompei de transfer motorină, asigurând astfel funcționarea continuă și fiabilitatea echipamentului.

7. Manete sau butoane de control: Aceste accesorii pot fi atașate la pompele de transfer pentru a oferi un control mai precis și ușor de utilizat în timpul transferului de motorină.

8. Kituri de montare și instalare: Aceste kituri conțin componentele necesare pentru montarea și instalarea pompei de transfer motorină într-un mod sigur și eficient.


Accesoriile pentru pompele de transfer motorină sunt concepute pentru a îmbunătăți performanța, fiabilitatea și funcționalitatea acestor echipamente. Acestea oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate și control în procesul de transfer al motorinei, asigurând un transfer eficient și sigur al combustibilului în diverse aplicații, cum ar fi industria auto, agricultura, construcțiile și multe altele. Alegeți accesoriile potrivite pentru pompa dvs. de transfer motorină pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare 

Model: TP04046
Descoperiți pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină, un instrument avansat și precis pentru a vă facilita procesul de transfer al motorinei. Acest pistol este echipat cu un contor digital integrat, oferindu-vă posibilitatea de a măsura și înregistra cantitatea de motorină transfera..
280 Lei 300 Lei
Fără TVA:280 Lei
Model: TP04058
Pistolul pompa transfer Adblue este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă și curată a lichidului Adblue. Este conceput pentru a fi utilizat în sistemele de alimentare cu Adblue, care sunt necesare pentru vehiculele cu motorizare diesel, în special cele echipate cu tehnologia de reducer..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: HG1009
Pompa manuală de transfer lichide motorină și ulei este un instrument versatil și practic pentru manipularea lichidelor în diferite aplicații. Această pompă manuală este concepută pentru a permite transferul eficient și controlat al motorinei, uleiului și altor lichide similare. Este ideală pentru u..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Contor mecanic cu 4 cifre pentru pompa transfer motorina
-20 %
Model: TP04020
Contorul mecanic cu 4 cifre pentru pompa de transfer motorină este un dispozitiv simplu și eficient pentru a măsura cantitatea de motorină transferată. Acesta utilizează tehnologia mecanică pentru a înregistra și afișa numărul de unități de motorină pompate.Caracteristicile principale ale acestui co..
200 Lei 250 Lei
Fără TVA:200 Lei
Contor Motorina digital K32
-17 %
Model: TP04067/K32
Contorul digital de motorină K32 este un dispozitiv avansat care vă permite să măsurați și să monitorizați consumul de motorină într-un mod precis și convenabil. Cu ajutorul său, puteți urmări în timp real cantitatea de motorină utilizată în diverse aplicații, precum industria, agricultura sau trans..
250 Lei 300 Lei
Fără TVA:250 Lei
Model: TP04071/CONTOR FURTUN K24
Contorul pompei de transfer motorină K24 digital este un dispozitiv avansat și precis, conceput pentru a măsura cu exactitate cantitatea de motorină transferată în timpul procesului de alimentare. Acesta utilizează tehnologia digitală pentru a furniza informații precise și ușor de citit în timp real..
210 Lei 230 Lei
Fără TVA:210 Lei
Contor digital CDI pentru pompa transfer motorina cu montaj pe furtun
-20 %
Model: TP04041/CONTOR FURTUN CDI
Contorul digital CDI pentru pompa transfer motorină este un dispozitiv inovator și eficient pentru măsurarea precisă a cantității de motorină transferată în timpul procesului de umplere. Acest contor este proiectat special pentru a fi montat direct pe furtunul pompei de transfer, oferind o soluție c..
200 Lei 250 Lei
Fără TVA:200 Lei
Model: TP04007/Pistol simplu
Pistolul pompă de transfer motorină cu declanșare automată la preaplin este un echipament eficient și practic pentru transferul de motorină dintr-un recipient în altul. Acest pistol de înaltă calitate este conceput pentru a oferi o manipulare ușoară și sigură a motorinei, cu un mecanism de declanșar..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina  0-60l/min
-14 % Indisponibil
Model: Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina 0-60l
Descoperă Pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorina 0-60l/min, un instrument eficient și precis pentru gestionarea transferului de motorină. Acest pistol cu contor digital este proiectat pentru a satisface nevoile tale de pompare a motorinei, oferindu-ți posibilitatea de a monit..
300 Lei 350 Lei
Fără TVA:300 Lei
Pistol cu contor digital CDI pentru pompa transfer motorina
-35 %
Model: TP04042
Pistolul cu contor digital CDI pentru pompa transfer motorină este un echipament avansat și eficient pentru gestionarea și măsurarea cu precizie a transferului de motorină. Acest pistol combină funcționalitatea unui pistol de transfer cu un contor digital integrat, oferind utilizatorului o experienț..
300 Lei 460 Lei
Fără TVA:300 Lei
Pistol pompa trnsfer motorina cu contor digital 0-80l/min
-17 %
Model: TP04052
Pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină este un echipament practic și versatil, oferind două funcționalități într-un singur dispozitiv. Acesta este proiectat pentru a facilita transferul eficient și controlat al motorinei, oferind în același timp o măsurare precisă a cantității de ..
350 Lei 420 Lei
Fără TVA:350 Lei
Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
-50 %
Model: supapa pompa transfer motorina
Filtrul/supapa de sens pentru pompa de transfer de combustibil este un component crucial pentru sistemul de transfer al combustibilului. Acesta are rolul de a filtra și a reglementa fluxul de combustibil, asigurând un transfer eficient și sigur. Caracteristici ale filtrului/supapei de sens pent..
50 Lei 100 Lei
Fără TVA:50 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 17 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.