Menu
Your Cart

Accesorii sonrkel

Accesorii snorkel offroad sunt componente suplimentare care completează și îmbunătățesc performanța și funcționalitatea sistemului de snorkel montat pe vehiculul offroad. Aceste accesorii sunt concepute pentru a oferi o experiență offroad mai sigură și mai plăcută, oferind protecție suplimentară și funcționalități adăugate. Printre aceste accesorii se numără:

1. Pre-filtru: Un pre-filtru montat în partea superioară a snorkelului, care ajută la îndepărtarea particulelor de praf și impurităților mai mari din aerul de admisie, protejând astfel motorul de deteriorare.

2. Cap de snorkel cu clapetă: Un capac special echipat cu o clapetă sau supapă pentru a preveni pătrunderea apei în snorkel în timpul traversării apelor adânci. Clapeta se deschide sub presiunea aerului și se închide automat pentru a preveni intrarea apei.

3. Filtru de aer de înaltă performanță: Un filtru de aer special conceput pentru a fi utilizat în sistemul de snorkel, care oferă o filtrare eficientă a aerului și o performanță optimă a motorului.

4. Extensii de snorkel: Extensii suplimentare care măresc înălțimea snorkelului, permițându-vă să treceți prin ape adânci sau terenuri înalte fără a permite apei să intre în admisie.

5. Suporturi de montare: Suporturi și kituri de montare suplimentare pentru a asigura o instalare solidă și sigură a snorkelului pe vehicul.

Aceste accesorii snorkel offroad vă oferă posibilitatea de a personaliza și îmbunătăți performanța sistemului de snorkel al vehiculului dumneavoastră, asigurându-vă că sunteți pregătit pentru aventurile offroad și că vă puteți bucura de experiența de conducere în condiții extreme în siguranță și cu încredere.

Cap snorkel 3,5inch 85mm
-17 %
Model: SH-B 85mm
Capul snorkel de 3,5 inch (85mm) este un accesoriu esențial pentru vehiculele off-road și off-road extrem. Acesta este proiectat pentru a se potrivi cu snorkelul de 3,5 inch (85mm) și oferă o protecție suplimentară și funcționalitate optimă.Caracteristici și avantaje:1. Potrivire perfectă: Capul sno..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Cap snorkel 3 inch 77mm
-17 %
Model: SH-S 77mm
Cap snorkel 3 inch (77mm) - Descriere produs:Capul snorkel de 3 inch (77mm) este un accesoriu esențial pentru vehiculele off-road și off-road extrem. Acesta este conceput pentru a se potrivi cu snorkelul de 3 inch (77mm) și oferă o protecție suplimentară și funcționalitate optimă.Caracteristici și a..
100 Lei 120 Lei
Fără TVA:100 Lei
Cap sonrkel Donaldson pre-cleaner 3inc/77mm
Indisponibil
Model: Cap sonrkel pre-cleaner 9inch 77mm
Capul snorkel Donaldson pre-cleaner de 77mm este un accesoriu de înaltă calitate și eficiență, conceput pentru a proteja motorul vehiculului împotriva particulelor de praf, murdărie și alte impurități din aerul de admisie. Fabricat de brandul recunoscut Donaldson, acest cap snorkel oferă o filtrare ..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: Cap snorkel mushroom 77mm
Capul snorkel Mushroom de 77mm este o alegere excelentă pentru îmbunătățirea performanțelor vehiculului dumneavoastră off-road. Cu un design unic în formă de ciupercă, acesta nu doar adaugă un aspect estetic plăcut, ci și contribuie la funcționarea optimă a motorului în condiții extreme.Caracteristi..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.