Menu
Your Cart

Accesorii

În categoria de accesorii pentru trolii, veți găsi o gamă variată de produse care vor îmbunătăți performanța și funcționalitatea troliului dumneavoastră. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a oferi soluții practice și pentru a vă ajuta să utilizați troliul în diverse situații off-road. Iată câteva dintre accesoriile populare pe care le puteți găsi în această categorie:


  • Telecomenzi fără fir: Acestea sunt telecomenzi portabile care vă permit să controlați troliul de la distanță, fără a fi conectați direct la cutia de comandă. Acestea oferă o flexibilitate sporită și o operare ușoară a troliului în timpul recuperării sau tractării.
  • Cabluri de rezervă: Este întotdeauna o idee bună să aveți cabluri de rezervă la îndemână în cazul în care cablul original se deteriorează sau necesită înlocuire. Puteți găsi cabluri de troliu de diferite lungimi și grosimi, asigurându-vă că sunteți pregătiți pentru orice situație.
  • Role de ghidare: Acestea sunt role speciale care sunt montate pe troliu pentru a ghida cablul în timpul procesului de tractare. Acestea reduc frecarea și preveni încurcarea cablului, asigurând un proces mai lin și eficient de recuperare.
  • Carabiniere și cleme de fixare: Aceste accesorii sunt esențiale pentru fixarea cablului de troliu într-un mod sigur și robust. Acestea asigură o conexiune fermă între troliu și punctul de ancorare, garantând o recuperare sau tractare sigură și eficientă.
  • Cutii de depozitare: Pentru a vă menține accesoriile și echipamentele organizate și protejate, puteți opta pentru cutii de depozitare special concepute pentru a fi montate pe troliu sau pe autovehiculul dumneavoastră off-road. Acestea vă permit să aveți totul la îndemână și să economisiți spațiu în vehicul.
  • Kituri de întreținere și reparații: Pentru a vă asigura că troliul dumneavoastră funcționează într-o stare optimă, puteți achiziționa kituri de întreținere și reparații care includ elemente precum uleiuri de lubrifiere, garnituri de etanșare, șuruburi de fixare și alte componente necesare pentru mentenanța și reparația troliului.


Accesoriile pentru trolii vă permit să personalizați și să îmbunătățiți performanța și eficiența troliului dumneavoastră în diverse situații off-road. Asigurați-vă că alegeți accesorii compat

Canistra 3L transport benzina off-road
Indisponibil
Model: JC-P5
Canistra offroad pentru benzină 3L - Fiabilă și CompactăCanistra offroad pentru benzină de 3 litri este un accesoriu esențial pentru aventurile offroad și excursiile în natură. Această canistră compactă și durabilă vă permite să transportați în siguranță benzină suplimentară pentru a vă asigura că n..
160 Lei
Fără TVA:160 Lei
Model: UNI-SH
Carligul de remorcare off-road tip S rapid pentru mașini SUV și pickup-uri este un dispozitiv robust proiectat pentru a vă ajuta să trageți sau să ridicați încărcături grele în condiții dificile. Iată o descriere detaliată și specificații ale acestui produs:Descriere:Tip produs:Cârlig de salvare pen..
200 Lei
Fără TVA:200 Lei
Compresor auto off-road 12v
Indisponibil
Model: UNI-102-6G
Compresorul auto off-road 12V este un echipament esențial pentru aventurile off-road și pentru a-ți menține pneurile la presiunea potrivită în timpul călătoriilor. Acest compresor robust și compact funcționează pe sursa de alimentare a mașinii tale, astfel încât să poți utiliza oricând și oriunde ai..
750 Lei
Fără TVA:750 Lei
Contact general heblu 250A pentru troliu auto
Indisponibil
Model: BIS-N
Conector General Heblu 250A pentru Troliu AutoConectorul general Heblu 250A pentru troliu auto este o componentă esențială în sistemul de alimentare cu energie electrică al troliului auto. Acest conector permite transferul eficient și sigur al curentului electric între sursa de alimentare și troliu...
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex
Frana pentru troliu auto Visoli este o componentă esențială pentru asigurarea unei funcționări sigure și eficiente a troliului auto. Această frână este compatibilă cu următoarele modele de trolii auto: Renegade, Titanium și Tyrex. Caracteristici și beneficii ale frânei pentru troliu auto Visoli..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: Geanta off-road
Geanta off-road este un accesoriu esențial pentru pasionații de aventuri în aer liber și off-road. Această geantă este special concepută pentru a vă ajuta să vă transportați echipamentul și accesoriile în timpul excursiilor și călătoriilor off-road. Caracteristicile principale ale geantei off-r..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: JP-60
Husa de protecție pentru cricul Hi-Lift Jack de 60 de inch (152 cm) este o soluție excelentă pentru a proteja cricul dumneavoastră de uzură, murdărie și condiții meteo nefavorabile. Cumpărați acum husa de protecție pentru cricul Hi-Lift Jack 60'' și asigurați-vă că cricul dumneavoastră este pro..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: Husa trolii 17000lbs
Husa pentru troliul auto mare, cu o capacitate între 13500 și 20000lbs, este un accesoriu esențial pentru a-ți proteja troliul și a-i prelungi durata de viață. Iată o descriere detaliată a produsului:1. Potrivire perfectă: Husa este proiectată special pentru a se potrivi troliurilor auto mari cu o c..
80 Lei
Fără TVA:80 Lei
Model: LKS-RG-T8
 Kit Înălțare Față Lift Ford Ranger T8 2019+ 50mm (2 inch)Pentru cei pasionați de aventurile off-road și doritori să își optimizeze performanța vehiculului, Kitul de Înălțare Față de 50mm (2 inch) pentru Ford Ranger T8 2019+ este soluția ideală. Acest kit îți oferă nu doar înălțime suplimentară..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Model: UNI-SR0095
Plasma sintetică pentru troliu, 30m x 9,5mmPlasma sintetică pentru troliu este un cablu rezistent și durabil, proiectat pentru a fi utilizat în aplicații de tractare și ridicare. Această versiune are o lungime de 30 de metri și un diametru de 9,5 mm, oferind o rezistență și o capacitate de încărcare..
700 Lei
Fără TVA:700 Lei
Model: UNI-SR012
Plasmă sintetică pentru troliu auto 30mx12mm Plasmă sintetică pentru troliu auto este un cablu durabil și rezistent, ideal pentru utilizarea în activități de recuperare și tractare. Cu o lungime de 30 de metri și un diametru de 12mm, acesta oferă o rezistență și performanță superioare.Fabricată..
900 Lei
Fără TVA:900 Lei
Proiector led bar 36W lungime 18cm
-23 %
Model: LB3037-36W
Proiectorul LED Bar 36W - Performanță puternică și compactăProiectorul LED Bar 36W este o soluție excelentă pentru iluminarea suplimentară a autovehiculelor, motocicletelor, ATV-urilor și altor vehicule off-road. Cu o lungime compactă de 18cm, acest proiector oferă o iluminare intensă și fiabilă înt..
100 Lei 130 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 109 (10 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.