Menu
Your Cart

Pistol pompa

Model: TP04046
Descoperiți pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină, un instrument avansat și precis pentru a vă facilita procesul de transfer al motorinei. Acest pistol este echipat cu un contor digital integrat, oferindu-vă posibilitatea de a măsura și înregistra cantitatea de motorină transfera..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: TP04058
Pistolul pompa transfer Adblue este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă și curată a lichidului Adblue. Este conceput pentru a fi utilizat în sistemele de alimentare cu Adblue, care sunt necesare pentru vehiculele cu motorizare diesel, în special cele echipate cu tehnologia de reducer..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: Pompa manuala transfer /HG1009
Pompa manuală de transfer lichide motorină și ulei este un instrument versatil și practic pentru manipularea lichidelor în diferite aplicații. Această pompă manuală este concepută pentru a permite transferul eficient și controlat al motorinei, uleiului și altor lichide similare. Este ideală pentru u..
135 Lei
Fără TVA:135 Lei
Model: TP04007/Pistol simplu
Pistolul pompă de transfer motorină cu declanșare automată la preaplin este un echipament eficient și practic pentru transferul de motorină dintr-un recipient în altul. Acest pistol de înaltă calitate este conceput pentru a oferi o manipulare ușoară și sigură a motorinei, cu un mecanism de declanșar..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina  0-60l/min
Indisponibil
Model: Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina 0-60l
Descoperă Pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorina 0-60l/min, un instrument eficient și precis pentru gestionarea transferului de motorină. Acest pistol cu contor digital este proiectat pentru a satisface nevoile tale de pompare a motorinei, oferindu-ți posibilitatea de a monit..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Pistol cu contor digital CDI pentru pompa transfer motorina
-24 %
Model: TP04042
Pistolul cu contor digital CDI pentru pompa transfer motorină este un echipament avansat și eficient pentru gestionarea și măsurarea cu precizie a transferului de motorină. Acest pistol combină funcționalitatea unui pistol de transfer cu un contor digital integrat, oferind utilizatorului o experienț..
350 Lei 460 Lei
Fără TVA:350 Lei
Model: TP04052
Pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină este un echipament practic și versatil, oferind două funcționalități într-un singur dispozitiv. Acesta este proiectat pentru a facilita transferul eficient și controlat al motorinei, oferind în același timp o măsurare precisă a cantității de ..
400 Lei 420 Lei
Fără TVA:400 Lei
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.