Menu
Your Cart

Diferentiale blocabile punti

Diferențialele blocabile pentru autoturismele 4x4 sunt componente esențiale pentru a obține performanțe superioare în condiții off-road și terenuri dificile. Acestea permit distribuirea puterii între roțile din aceeași punte într-un mod controlat, asigurând astfel tracțiunea optimă și capacitatea de a depăși obstacolele în mod eficient. 


Există două tipuri principale de diferențiale blocabile pentru autoturisme 4x4:

1. Diferențiale blocabile mecanice: Acestea sunt diferențiale care pot fi deblocate sau blocate manual, în funcție de necesități. Atunci când diferențialul este blocat, puterea este distribuită egal între cele două roți din aceeași punte, asigurând astfel o tracțiune maximă în situații de aderență redusă. În mod normal, diferențialele blocabile mecanice pot fi acționate prin intermediul unui buton sau al unei manete din habitaclu.

2. Diferențiale blocabile electronice: Acestea sunt diferențiale care pot fi controlate electronic. Sistemul electronic monitorizează și detectează pierderile de tracțiune și poate bloca diferențialul în mod automat, fără intervenția șoferului. Acest tip de diferențial blocabil oferă un nivel ridicat de confort și ușurință în utilizare, deoarece nu necesită acțiuni manuale din partea șoferului.


Diferențialele blocabile sunt deosebit de utile în situații în care unul dintre roțile din aceeași punte pierde aderența sau în terenuri cu suprafețe alunecoase, cum ar fi noroiul, zăpada sau terenul accidentat. Prin blocarea diferențialului, puterea este distribuită în mod egal între cele două roți, ceea ce permite depășirea obstacolelor și menținerea unei tracțiuni optime.

Este important de menționat că diferențialele blocabile sunt destinate utilizării off-road și nu sunt recomandate în timpul condusului pe drumurile normale sau cu aderență bună. Utilizarea diferențialelor blocabile în mod neadecvat pe drumurile obișnuite poate duce la instabilitate și potențială deteriorare a sistemului de transmisie.

Înainte de instalarea unui diferențial blocabil pe autoturismul dumneavoastră, asigurați-vă că ați înțeles complet instrucțiunile de utilizare și că ați obținut consultanța unui specialist sau unui mecanic autorizat pentru a vă asigura că sistemul este compatibil cu autovehiculul și că a fost instalat corect.

Model: RD206
Diferențialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte față RD206 Suzuki Jimny Diferențialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte față RD206 este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a îmbunătăți performanța și tracțiunea vehiculului Suzuki Jimny în condiții off-road difici..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: HF-022
Pistolul HF de unflare-dezumflare roti cu manometru analogic este un instrument esențial pentru întreținerea și gestionarea presiunii aerului în pneuri. Acest pistol durabil și ușor de utilizat este proiectat pentru a asigura o umflare și dezumflare precisă a roților autovehiculelor.Cu un manometru ..
170 Lei
Fără TVA:170 Lei
Model: HF-031
Set Amortizor HF hidraulic reglabil Bumpstop 2" | Stabilitate îmbunătățită | Off-road | Lungime întinsă 10" | Lungime comprimată 8" | Cursă 2" Îmbunătățiți stabilitatea vehiculului dumneavoastră off-road cu Setul de Amortizoare HF hidraulice reglabile Bumpstop 2". Aceste amortizoare hidraulice ..
1.200 Lei
Fără TVA:1.200 Lei
Model: RD208
Diferențial Blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer Punte Față RD208 Suzuki VitaraDiferențialul Blocabil HF (Blocant) Airlocker pe Aer RD208 pentru Puntea Față a modelului Suzuki Vitara este un accesoriu esențial pentru cei pasionați de aventurile off-road și care doresc să-și îmbunătățească performa..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD132
Pentru a acționa diferentialul blocabil, veți avea nevoie și de un Compresor Aer HF 12V suplimentar.Diferentialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer RD132 este proiectat pentru a oferi tracțiune și performanță superioară în condiții dificile off-road. Acesta utilizează un sistem de blocare pneum..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: RD90
Pentru a acționa diferentialul blocabil HF RD90 este necesar un Compresor Aer HF 12V suplimentar. Acest compresor de aer furnizează presiunea necesară pentru a bloca și debloca diferentialul pe aer.Caracteristici produs:Diametru planetară: 28mmNumărul de caneluri: 30Compatibilitate:Toyota Land Cruis..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Diferential blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer punte spate RD135 Nissan Patrol Y60/Y61
Indisponibil
Model: RD135
Diferențialul blocabil HF (Blocant) Airlocker pe aer pentru puntea spate RD135 este proiectat pentru a oferi o tracțiune superioară și performanță în condiții dificile off-road. Acest sistem funcționează prin utilizarea aerului comprimat pentru a bloca diferențialul, asigurând astfel o distribuție e..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
 Diferential blocabil HF (Blocant) Air Locker pe aer punte fata RD136 Nissan Patrol Y60/Y61
Indisponibil
Model: RD136
Diferențialul blocabil HF este un produs dezvoltat special pentru condiții grele de conducere în afara drumului și pentru competiții off-road. Acesta oferă o tracțiune de 100% atunci când este activat, asigurându-vă că puterea este distribuită în mod egal către ambele roți ale vehiculului. Cuplarea ..
2.600 Lei
Fără TVA:2.600 Lei
Model: ET136
Diferențialul blocabil electric HF (Blocant) pentru puntea față ET136 este un accesoriu esențial pentru vehiculele Nissan Patrol Y60/Y61 și Terano, iar pentru puntea spate, acesta este compatibil cu diverse modele. Acest diferențial blocabil vă oferă posibilitatea de a controla tracțiunea și aderenț..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Diferential blocabil electric HF (Blocant)  punte spate ET135 Nissan Patrol Y60/Y61
New Indisponibil
Model: ET135
Diferențialul blocabil electric HF (Blocant) pentru puntea spate ET135 de pe Nissan Patrol Y60/Y61 este un produs de înaltă performanță, proiectat pentru a face față condițiilor dificile de off-road și competițiilor. Acesta oferă avantaje semnificative în ceea ce privește tracțiunea și capacitatea d..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Model: ET209
Diferențial blocabil electric HF (Blocant) punte spate ET209 Suzuki Vitara/Grand VitaraDiferențialul blocabil electric HF (Blocant) ET209 este proiectat pentru a se potrivi cu modelele Suzuki Vitara și Grand Vitara. Acesta oferă o soluție excelentă pentru îmbunătățirea tracțiunii și performanței off..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Model: ET205
Diferențialul blocabil electric HF Suzuki (Blocant) punte față ET205 Diferențialul blocabil electric HF (Blocant) punte față ET205 este un produs de înaltă performanță conceput pentru a îmbunătăți tracțiunea și manevrabilitatea vehiculului Suzuki în condiții off-road exigente. Acesta oferă avan..
3.000 Lei
Fără TVA:3.000 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 15 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.