Menu
Your Cart

Cablu sufa otelita troliu auto

Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
-3 %
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
Cablu sufa otelita troliu auto
290 Lei
300 Lei
Fără TVA: 290 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: Cablu otelit
 • Greutate: 7.00kg

Cablu sufa otelita troliu auto - Descriere produs:

Cablu sufa otelita pentru troliu auto este un accesoriu esențial pentru tracțiune și ridicare în diverse aplicații off-road. Acest cablu este fabricat dintr-o sârmă de oțel de înaltă calitate, oferind rezistență și durabilitate în condiții de utilizare riguroase.

Caracteristici și avantaje:

 •  Material durabil: Cablul sufa este fabricat din sârmă de oțel rezistentă, asigurând o rezistență ridicată la tracțiune și îndoire. Acesta este conceput pentru a rezista la solicitările intense din aplicațiile de troliu.
 • Caracteristici de siguranță: Cablul sufa este echipat cu carlige rezistente la capetele sale, oferind o soluție completă pentru utilizare imediată. Aceste carlige sunt concepute pentru a se fixa ușor și sigur, asigurând o ancorare fiabilă și evitând alunecarea sau desprinderea în timpul utilizării.
 • Utilizare versatilă: Cablul sufa otelita este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv tracțiunea și ridicarea vehiculelor sau obiectelor grele în diverse medii și condiții.
 • Rezistență la coroziune: Deoarece cablul este fabricat din sârmă de oțel, acesta este rezistent la coroziune și nu se deteriorează în prezența umezelii sau substanțelor chimice.
 • Durabilitate și rezistență: Cablul sufa otelita este proiectat pentru a rezista la uzură și deteriorare în timpul utilizării frecvente. Acesta este construit pentru a face față condițiilor dificile și pentru a oferi performanță de încredere pe termen lung.

Asigurați-vă că verificați compatibilitatea acestui cablu cu troliul dvs. înainte de achiziție și specificați lungimea necesară. Cablul sufa otelita este un element esențial pentru orice proprietar de troliu auto, oferind putere și siguranță în timpul activităților de tracțiune și ridicare.

Date tehnice produs - Cablu-sufa otelita pentru troliu auto:

 • Potrivit pentru trolii auto electrice sau manuale cu o capacitate de tracțiune între 8000-20000lbs
 • Lungime: 28 metri.
 • Grosime: 10mm.
 • Carlig inclus: Cablul este echipat cu un carlig rezistent la capătul său, asigurând o ancorare sigură și fiabilă.
 • Veriga pentru carlig și papuc de prindere pe tambur: Cablul este prevăzut cu o verigă specială care permite montarea carligului și prinderea pe tamburul troliului auto.

Aceste specificații asigură o utilizare eficientă și sigură a cablului-sufa otelita pentru troliu auto. Este important să verificați compatibilitatea acestuia cu troliul dumneavoastră înainte de achiziționare. Cablul-sufa otelita este conceput pentru a face față cerințelor de tracțiune și ridicare în diverse situații și este un element esențial pentru activitățile off-road și de recuperare a vehiculelor.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: cablu , sufa , otelita , troliu , auto
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.