Menu
Your Cart

Carlig cablu troliu

Va oferim o gama larga de carlige cablu troliu auto 

Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty
-40 %
Model: heavy duty 3/8
Carligul cablului de troliu este un component esential pentru operatiunile de tractiune si ridicare in aplicatii grele. Acest carlig de calitate superioara este conceput pentru a face fata sarcinilor dificile si pentru a oferi o performanta fiabila si durabila.Caracteristici cheie:1. Material rezist..
60 Lei 100 Lei
Fără TVA:60 Lei
Model: Carlig troliu 1/4
Carlig troliu 1/4Carlig cu bolt Pretul este pentru o bucata ..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
Carlig troliu Heavy Duty
-20 % Indisponibil
Model: Carlig troliu Heavy Duty
Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare...
120 Lei 150 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: Suport carlig
Suport carlig troliu cu prindere pe fanta Material aluminiu Culoare rosu ..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Cârlig troliu auto 5/16
-33 %
Model: Cârlig troliu auto 5/16
Cârligul pentru troliu auto 5/16 este un accesoriu esențial pentru operațiunile de tractare și ridicare a încărcăturilor cu troliul auto. Acest cârlig este proiectat pentru a se potrivi la troliurile auto care utilizează cabluri cu diametrul de 5/16 inch, oferindu-vă o soluție fiabilă și eficientă p..
20 Lei 30 Lei
Fără TVA:20 Lei
Carlig cablu troliu auto 3/8
-38 %
Model: Carlig troliu 3/8
Carligul cablu troliu auto 3/8 este un accesoriu esențial pentru operațiunile de tractare și ridicare în domeniul auto. Acest carlig este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu cablul troliului și asigură o ancorare sigură și fiabilă a încărcăturii.Principalele caracteristici ale carligului cabl..
25 Lei 40 Lei
Fără TVA:25 Lei
Carlig cablu troliu 1/2
-10 %
Model: Carlig troliu 1/2
Alegeți calitatea și durabilitatea cu carligul de cablu pentru troliu 1/2 inch!Carligul de cablu pentru troliu 1/2 inch este un accesoriu esențial pentru utilizarea eficientă și sigură a troliului dvs. Acesta este proiectat pentru a vă ajuta să efectuați operațiuni de tractare și ridicare cu ușurinț..
45 Lei 50 Lei
Fără TVA:45 Lei
Carlig troliu auto Master Winch
Indisponibil
Model: 6000-18000lbs
Carlig cablu troliu Premium  Se poate folosi la orce tip de troliu de la 6000lbs la 18000lbs ..
120 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: R-H
Carligul de tractare universal pentru off-road Lift Winch este un accesoriu esențial pentru mașinile off-road și este proiectat pentru a oferi o soluție fiabilă și puternică de tractare și recuperare. Acest carlig este versatil și se poate monta pe lonjeron sau pe șasiu, asigurând o prindere sigură ..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.