Menu
Your Cart

Carlig cablu troliu

Va oferim o gama larga de carlige cablu troliu auto 

Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty
-40 %
Model: heavy duty 3/8/rosu
Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty se poate monta atata pe cablu sintetic cat si pe cablu otelit sau la diferite aplicatiiCuloare carlig 3/8 rosu Material otel rezistent de inalta calitate Rezistenta la rupere 33000lbs Carligul vine insotit de bolt si siguranta carlig Video cu ti..
60 Lei 100 Lei
Fără TVA:60 Lei
Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty culoare negru
-40 %
Model: heavy duty 3/8 negru
Carligul de cablu pentru troliu este un dispozitiv robust și durabil, conceput pentru a fi utilizat în aplicații grele. Este disponibil în două variante: cablu otelit și cablu sintetic, ambele având specificații similare.Specificațiile pentru carligul de cablu troliu 3/8 Heavy Duty sunt următoarele:..
60 Lei 100 Lei
Fără TVA:60 Lei
Carlig dublu S de remorcare off road 10000kg
-10 %
Model: UNI-SH
Carligul de remorcare off-road tip S rapid pentru mașini SUV și pickup-uri este un dispozitiv robust proiectat pentru a vă ajuta să trageți sau să ridicați încărcături grele în condiții dificile. Iată o descriere detaliată și specificații ale acestui produs:Descriere:Tip produs:Cârlig de salvare pen..
180 Lei 200 Lei
Fără TVA:180 Lei
Model: Carlig remorcare tip J
Carlig J pentru recuperari auto ,tractari auto,asistenta rutiera 5400Lbs Lungime 35 cm Dimeniune carlig 15,5 cm Greutate 1,6kg Guloare galvanizata ..
150 Lei
Fără TVA:150 Lei
Model: Carlig troliu 1/4
Carlig troliu auto cu dimeniunea de 1/4 se poate folosi la cablu sintetic sau otelit Culoare gri Material otel rezistent Dimensiune 1/4Carligul vine cu bolt si siguranta ..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
Carlig troliu Heavy Duty
-20 %
Model: Carlig troliu Heavy Duty
Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare...
120 Lei 150 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: WTH-3
Carlig universal cablu troliu 5T Heavy DutyCarlig Universal Cablu Troliu cu o capacitate de ridicare impresionantă de 5 tone (5000 kg), fiind soluția ideală pentru proiectele tale de tracțiune și ridicare. Acest carlig este proiectat pentru a face față celor mai solicitante sarcini, indiferent dacă ..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: WRP-1
Opritor Carlig Cablu TroliuOpritor Carlig Cablu Troliu este un produs universal proiectat pentru a-ți oferi siguranță și protecție în timpul utilizării troliului tău, fie că este vorba de un ATV sau de un vehicul off-road. Cu acest opritor, te asiguri că nu doar că echipamentul tău este protejat, ci..
65 Lei
Fără TVA:65 Lei
Model: Suport carlig
Suportul carligului troliului cu prindere pe fanta este un accesoriu util și practic pentru a fixa carligul troliului în mod securizat și convenabil pe fanta existentă de pe vehicul. Acest suport este proiectat pentru a asigura o fixare fermă a carligului troliului și pentru a permite o utilizare ef..
50 Lei
Fără TVA:50 Lei
Cârlig troliu auto 5/16
-33 %
Model: Cârlig troliu auto 5/16
Cârligul pentru troliu auto 5/16 este un accesoriu esențial pentru operațiunile de tractare și ridicare a încărcăturilor cu troliul auto. Acest cârlig este proiectat pentru a se potrivi la troliurile auto care utilizează cabluri cu diametrul de 5/16 inch, oferindu-vă o soluție fiabilă și eficientă p..
20 Lei 30 Lei
Fără TVA:20 Lei
Carlig cablu troliu auto 3/8
-38 %
Model: Carlig troliu 3/8
Carligul cablu troliu auto 3/8 este un accesoriu esențial pentru operațiunile de tractare și ridicare în domeniul auto. Acest carlig este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu cablul troliului și asigură o ancorare sigură și fiabilă a încărcăturii.Principalele caracteristici ale carligului cabl..
25 Lei 40 Lei
Fără TVA:25 Lei
Carlig cablu troliu 1/2
-10 %
Model: Carlig troliu 1/2
Alegeți calitatea și durabilitatea cu carligul de cablu pentru troliu 1/2 inch!Carligul de cablu pentru troliu 1/2 inch este un accesoriu esențial pentru utilizarea eficientă și sigură a troliului dvs. Acesta este proiectat pentru a vă ajuta să efectuați operațiuni de tractare și ridicare cu ușurinț..
45 Lei 50 Lei
Fără TVA:45 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 13 (2 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.