Menu
Your Cart

Cuplaje manuale AVM Suzuki

MRL este prescurtarea de la mecanism de rulare libera. MRL-ul realizeaza cuplarea/decuplarea planetarelor la rotile fata. AVM este cel mai cunoscut brand producator de MRL-uri multumita calitatii exceptionale si finisajului produselor lor.

 

 Acopera o mare varietate de marci 4x4. Este aprobat ca si echipament de prim montaj pentru multe marci de masini cu tractiune integrala nepermanenta si este lider mondial pentru echiparile aftermarket.

 

Exista pentru unele modele si variante AVM HP de inalta performanta destinate competitiilor 4x4 sau conditiilor extreme de exploatare.

 

Pentru aproape orice masina 4x4 exista un produs AVM !

 

AVM se livreaza numai la set de 2 bucati; preturile sunt pentru set.

Model: 438HP
Cuplajele manuale MRL AVM HP (High Performance) sunt disponibile pentru modelul Suzuki Jimny fabricat începând din anul 1998 și până în prezent. Acestea sunt proiectate pentru a oferi performanță și fiabilitate în condiții off-road și pe teren dificil.Cuplajele AVM HP sunt construite dintr-o singură..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Cuplaje manuale MRL Suzuki Vitara X-90 Escudo 89-01 JIMNY
Indisponibil
Model: 43810-60A00
Cuplaje manuale MRL pentru Suzuki Vitara, X-90, Escudo, Jimny - Caneluri cod produs 26 43810-60A00Descoperă cuplajele manuale MRL potrivite pentru Suzuki Vitara, X-90, Escudo și Jimny. Aceste cuplaje manuale MRL sunt compatibile cu o gamă largă de modele, inclusiv:1982-1998 pentru Suzuki SJ410,..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Model: 438HP
Cuplajele manuale MRL AVM HP (High Performance) sunt soluția perfectă pentru Suzuki Vitara, Grand Vitara și Samurai. Aceste cuplaje sunt concepute pentru a oferi performanță și durabilitate în condiții off-road și pe teren dificil.Construcția solidă a cuplajelor AVM HP le face extrem de rezistente, ..
600 Lei
Fără TVA:600 Lei
Se afişează de la 1 până la 3 din 3 (1 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.