Menu
Your Cart

Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia

Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia
Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia
-12 % Indisponibil
Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia
Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia
Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders Australia
600 Lei
680 Lei
Fără TVA: 600 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: Amortizor/telescop fata suzuki jimny Pedders
 • Greutate: 1.00kg

Amortizorul/telescop de 2 inch pentru partea frontală a Suzuki Jimny oferit de Pedders Australia este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a îmbunătăți performanța suspensiei și confortul în timpul condusului. Iată o descriere a acestui produs:

 • Utilizare: Amortizorul/telescopul de 2 inch este destinat utilizării în partea frontală a Suzuki Jimny. Este proiectat pentru a absorbi șocurile și vibrațiile produse de drumuri accidentate sau terenuri dificile, oferind o conducere mai stabilă și mai confortabilă.
 • Dimensiuni: Acest amortizor/telescop are o cursă de 2 inch (aproximativ 5 centimetri), ceea ce înseamnă că poate absorbi și amortiza deplasările și mișcările suspensiei în această mărime.
 • Performanță îmbunătățită: Amortizorul/telescopul de la Pedders Australia este proiectat pentru a oferi o rezistență și o stabilitate superioară, reducând în același timp vibrațiile și zgomotul în timpul condusului. Acesta contribuie la o manevrabilitate mai bună, o aderență mai bună a roților pe drum și o mai bună controlabilitate în condiții diverse.
 • Durabilitate și calitate: Produsele Pedders Australia sunt recunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor. Acest amortizor/telescop este fabricat din materiale rezistente la uzură și corrosiune, asigurând o durată lungă de viață și o performanță constantă în timp.
 • Montaj: Amortizorul/telescopul este conceput pentru a se potrivi în mod direct pe partea frontală a Suzuki Jimny și poate fi instalat cu ușurință în locul amortizorului original. Este recomandat să consultați instrucțiunile de montaj furnizate de producător pentru a asigura o instalare corectă și sigură.
 • Garanție: Produsele Pedders Australia beneficiază de o garanție care poate varia în funcție de regiune și distribuitor. Este recomandat să verificați termenii și condițiile de garanție atunci când achiziționați acest amortizor/telescop.

Amortizorul/telescopul de 2 inch pentru partea frontală a Suzuki Jimny de la Pedders Australia vă poate oferi o experiență de condus îmbunătățită, oferindu-vă o suspensie mai eficientă și o manevrabilitate îmbunătățită pe terenuri dificile sau în condiții de drum accidentat. Amortizorul/telescopul Pedders pentru partea frontală a Suzuki Jimny are următoarele specificații:


 • Dimensiune: 2 inch (aproximativ 5 centimetri).
 • Tip: Amortizor/telescop pentru partea frontală a mașinii.
 • Culoare: Roșu.
 • Tara de origine: Australia.
 • Preț: Menționat că este pentru o bucată. Este recomandat să verificați prețurile exacte și disponibilitatea la distribuitorul sau magazinul Pedders din zona dumneavoastră.


Aceste amortizoare/telescoape Pedders sunt concepute pentru a îmbunătăți performanța suspensiei și manevrabilitatea vehiculului Suzuki Jimny, oferind o experiență de condus mai confortabilă și mai controlată pe diverse suprafețe de drum. Cu o culoare roșie atrăgătoare și fabricate în Australia, acestea reprezintă o opțiune de înaltă calitate pentru îmbunătățirea suspensiei mașinii dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.