Menu
Your Cart

Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch

Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch
-17 % Indisponibil
Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch
1.000 Lei
1.200 Lei
Fără TVA: 1.000 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Arcuri Toyota LC 77 fata spate 3 inch
  • Greutate: 1.00kg

Arcurile pentru Toyota Land Cruiser 77 cu o ridicare de 3 inch (aproximativ 76mm) sunt concepute pentru a oferi o inaltime suplimentara si o mai buna capacitate off-road. Acestea sunt disponibile pentru atat partea fata, cat si partea spate a vehiculului. 

Specificatiile produsului sunt urmatoarele:

  • Dimensiune: 3 inch (76mm)
  • Potrivire: Arcuri fata si spate pentru Toyota Land Cruiser 77
  • Material: Arcurile sunt fabricate dintr-un material durabil si rezistent, conceput pentru a rezista la conditii de conducere off-road si pentru a oferi o suspensie stabila si robusta.

Setul contine atat arcurile pentru partea fata, cat si cele pentru partea spate. Ridicarea de 3 inch permite instalarea anvelopelor mai mari si imbunatatirea capacitatile de traversare a terenului dificil.

Este important de mentionat ca arcurile trebuie instalate corespunzator conform instructiunilor producatorului si cu ajutorul unui mecanic calificat sau o persoana cu experienta in suspensii auto. Acest lucru asigura o montare corecta si o functionare optima a suspensiei.

Pretul mentionat este pentru un set complet de arcuri fata si spate, care ofera o inaltime suplimentara de 3 inch pentru Toyota Land Cruiser 77.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: arcuri , toyota , fata , spate , inch , suspensii , 4x4
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.