Menu
Your Cart

Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+

Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Indisponibil
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
Grila fata cu 3 led-uri Ford Ranger 2015+
650 Lei
Fără TVA: 650 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-FG19
  • Greutate: 1.00kg

Grilă față cu 3 led Ford Ranger 2015+

Căutați o modalitate de a vă actualiza aspectul camionetei Ford Ranger din 2015 încoace? Grila față cu 3 led este soluția perfectă pentru dvs. Această grilă față de înaltă calitate adaugă un aspect agresiv și modern vehiculului dvs., conferindu-i în același timp o vizibilitate îmbunătățită în timpul condusului pe timp de noapte.

Grila este fabricată din materiale durabile și rezistente la impact, asigurându-vă că va rezista testului timpului și condițiilor de condus dificile. Cele 3 leduri încorporate în grilă oferă o iluminare puternică și clară, ceea ce vă permite să vedeți mai bine drumul în condiții de lumină scăzută sau întuneric.

Montarea grilei este ușoară și directă, fără a necesita modificări majore la vehiculul dvs. Aceasta se potrivește perfect cu modelul Ford Ranger din 2015 încoace și se integrează armonios în designul original al camionetei.

Cu grila față cu 3 leduri pentru Ford Ranger 2015+, puteți evidenția stilul și performanța vehiculului dvs., transformându-l într-un adevărat atracție pe șosele. Asigurați-vă că aveți o prezență remarcabilă și că sunteți vizibil în trafic, în timp ce beneficiați de un aspect remarcabil și de o iluminare excelentă.

Alegeți grila față cu 3 leduri pentru Ford Ranger 2015+ și transformați-vă camioneta într-o mașină deosebită, care va atrage privirile și va oferi o experiență de condus mai plăcută și mai sigură.

Specificatii Grila fata cu 3 led Ford Ranger 2015+:

  • Culoare grila: Negru
  • Culoare LED: Galben
  • Culoare litere: Negru sau rosu (opțiune disponibilă)
  • Material: ABS

Aceste specificații descriu caracteristicile principale ale grilei față cu 3 led pentru modelul Ford Ranger fabricat în anul 2015 și ulterior. Grila este disponibilă într-o culoare neagră elegantă, care se potrivește perfect cu aspectul robust al camionetei Ford Ranger.

LED-urile încorporate în grilă sunt de culoare galbenă, oferind o iluminare puternică și clară pentru o vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută.

Literele de pe grilă pot fi de culoare neagră sau roșie, în funcție de preferințele dumneavoastră și de aspectul pe care doriți să îl creați.

Grila este fabricată din materialul ABS, care este cunoscut pentru rezistența sa la impact și durabilitate. Acest material asigură că grila va rezista în timp și va face față condițiilor de condus dificile.

Cu grila fata cu 3 leduri pentru Ford Ranger 2015+, veți adăuga un element de stil și funcționalitate camionetei dvs. Ford Ranger, transformând-o într-un vehicul remarcabil și atractiv pe drumurile din oraș sau în aventurile off-road.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: grila , fata , led-uri , ford , ranger , 2015+ , grile
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.