Menu
Your Cart

Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat

Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
Cablu coarda sintetica 8mmx28m cu carlig incorporat
300 Lei
Fără TVA: 300 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 8mmx28m
  • Greutate: 1.00kg


Cablul coardă sintetică cu carlig incorporat este un echipament esențial pentru activitățile de remorcare, recuperare sau ancorare în domeniul auto, off-road și altele. Acesta este fabricat dintr-un material sintetic durabil și rezistent, oferind o alternativă sigură și eficientă la cablurile metalice tradiționale.

Principalele caracteristici ale cablului coardă sintetică sunt:

1. Dimensiuni: Cablul are o grosime de 8mm și o lungime de 28m, oferind o rezistență și flexibilitate adecvată pentru diverse aplicații.

2. Material rezistent: Cablul este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, cum ar fi poliesterul, care oferă rezistență la tracțiune și rezistență la uzură. Acesta este proiectat pentru a rezista la sarcini grele și la condiții de mediu dificile.

3. Carlig incorporat: Cablul este echipat cu un carlig solid și fiabil incorporat în capătul său, ceea ce facilitează ancorarea și utilizarea în diferite situații. Carligul este conceput pentru a asigura o prindere sigură și eficientă.

4. Ușor și flexibil: Datorită naturii sale sintetice, cablul este mai ușor și mai flexibil decât cablurile metalice tradiționale. Aceasta facilitează manipularea și depozitarea cablului, fiind mai puțin predispus la coroziune și rugină.

5. Siguranță: Cablul coardă sintetică oferă o serie de avantaje în ceea ce privește siguranța. Acesta nu se învelește, ceea ce reduce riscul de accidente. De asemenea, în cazul unei rupturi, cablul nu se destramă în bucăți ascuțite, minimizând riscul de vătămare.

Cablul coardă sintetică cu carlig incorporat este un accesoriu de încredere pentru mașinile off-road, ATV-uri, vehicule de teren și alte aplicații în care este necesară o rezistență sporită și o manipulare ușoară. Asigurați-vă că verificați specificațiile și cerințele potrivite pentru utilizarea sa, pentru a vă asigura că este compatibil cu echipamentul și activitățile dvs. Detalii tehnice cablu coardă sintetică troliu 28m x 8mm:


  • Material: UHMWPE (polietilenă ultra-înaltă de greutate moleculară). Această fibră sintetică are o rezistență extrem de ridicată, este ușoară și durabilă, oferind performanțe excelente în condiții de utilizare grele.
  • Lungime: 28 metri. Cablul coardă sintetică are o lungime generoasă, care permite utilizarea sa într-o varietate de situații.
  • Grosime: 8mm. Aceasta este grosimea cablului, care este conceput pentru a oferi rezistență și durabilitate adecvată pentru sarcini grele.
  • Carlig inclus: Da, cablul este echipat cu un carlig inclus în capătul său, ceea ce permite o ancorare ușoară și sigură în timpul utilizării.
  • Culoare: Rosu. Cablul are o culoare roșie, care poate ajuta la identificarea și vizibilitatea sa în diverse condiții de lucru.

Cablu coardă sintetică troliu este un înlocuitor excelent pentru cablurile metalice tradiționale, oferind avantaje precum rezistență ridicată la tracțiune, rezistență la coroziune și rugină, ușurință în manipulare și siguranță în utilizare. Asigurați-vă că verificați cerințele și compatibilitatea acestuia cu troliul și aplicațiile dvs. specifice înainte de achiziție.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.