Menu
Your Cart

Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus

Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus
550 Lei
Fără TVA: 550 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: Sufa sintetica troliu/12mm
 • Greutate: 1.00kg


Cablu sintetic troliu este o soluție modernă și eficientă pentru tracțiune și ridicare în diverse aplicații. Acest cablu este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, care oferă o rezistență excelentă și durabilitate în condiții de utilizare riguroase.

Caracteristici și avantaje:

 • Dimensiuni: Cablul are o grosime de 12mm și o lungime de 28m, oferind o rezistență adecvată și o gamă generoasă de utilizare.
 • Material durabil: Cablul este fabricat dintr-un material sintetic rezistent, care asigură o rezistență ridicată la tracțiune și îndoire. Acesta este conceput pentru a rezista la solicitările intense din aplicațiile de troliu.
 • Carlig inclus: Cablul vine echipat cu un carlig integrat în capătul său, oferindu-vă o soluție completă pentru utilizare imediată. Carligul este conceput pentru a se fixa ușor și sigur, asigurând o ancorare fiabilă.
 • Utilizare versatilă: Cablul sintetic troliu este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv tracțiunea și ridicarea în diverse medii și condiții.
 • Rezistență la coroziune: Deoarece cablul este fabricat din material sintetic, acesta este rezistent la coroziune și nu se deteriorează în prezența umezelii sau substanțelor chimice.
 • Ușor și flexibil: Comparativ cu cablurile de oțel tradiționale, cablul sintetic troliu este mult mai ușor și flexibil, facilitând manipularea și depozitarea.

Asigurați-vă că verificați compatibilitatea acestui cablu cu troliul dvs. înainte de achiziție și specificați cantitatea necesară. Cablul sintetic troliu oferă performanță și fiabilitate în timpul utilizării, fiind o alegere excelentă pentru nevoile dvs. de tracțiune și ridicare.


Detalii produs Cablu sintetic troliu 12mmx28m cu carlig inclus:

 • Material: Cablul este fabricat din UHMWPE (Ultra-High Molecular Weight Polyethylene), un material sintetic durabil și rezistent, recunoscut pentru rezistența sa la tracțiune și îndoire
 • Carlig inclus: Cablul este echipat cu un carlig integrat în capătul său, asigurând o ancorare sigură și fiabilă în timpul utilizării.
 • Rezistență la rupere de 6000 kg, ceea ce îl face potrivit pentru sarcini de tracțiune și ridicare de greutate medie.
 • Culoare: Cablul sintetic troliu are o culoare roșie, oferind o vizibilitate crescută și ușurând identificarea în timpul utilizării.

Acest cablu sintetic troliu oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru tracțiune și ridicare în diverse aplicații. Fiind fabricat din UHMWPE și având o rezistență la rupere de 6000 kg, acesta poate rezista la solicitări intense și oferi siguranță în timpul utilizării. Carligul inclus și culoarea roșie adaugă practicitate și ușurință în utilizare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: cablu , sintetic , troliu , 12mmx28m , carlig , inclus , auto
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.