Menu
Your Cart

Accesorii troliu auto

Accesoriile pentru trolii auto sunt componente importante care îmbunătățesc performanța și funcționalitatea troliului dvs. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a face față cerințelor specifice ale utilizării troliului în diverse situații off-road și de recuperare a vehiculului. Iată câteva exemple de accesorii populare pentru trolii auto:


1. Cabluri și frânghii de remorcare: Acestea sunt esențiale pentru a putea trage vehiculele blocate sau pentru a le recupera în situații dificile. Cablurile și frânghiile de remorcare trebuie să fie rezistente, durabile și capabile să suporte greutatea și tensiunea necesare.

2. Carlige de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a conecta cablurile sau frânghiile de remorcare la vehiculele blocate sau pentru a le ridica. Carligele de remorcare trebuie să fie robuste și sigure pentru a asigura o conexiune solidă și fiabilă.

3. Sufe și chingi de remorcare: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a fixa și a securiza încărcătura pe troliu sau pe vehiculul recuperat. Sufe și chingi de remorcare de înaltă calitate sunt esențiale pentru a asigura siguranța și stabilitatea încărcăturii.

4. Role de ghidare a cablului: Acestea sunt montate pe troliu și au rolul de a ghida cablul în timpul operării. Rolele de ghidare reduc frecarea și uzura cablului, asigurând o funcționare lină și eficientă a troliului.

5. Telecomenzi și comenzi: Aceste accesorii permit controlul facil și convenabil al troliului auto. Telecomenzile fără fir sau comenzi cu fir oferă opțiuni de control flexibile și facilitează operațiile de tracțiune și ridicare.

6. Protecții și huse de troliu: Aceste accesorii oferă protecție împotriva murdăriei, prafului, zgârieturilor și altor daune pentru troliul dvs. Protecțiile și husele de troliu pot prelungi durata de viață a acestuia și menține aspectul estetic.

7. Accesorii de iluminare: Acestea includ luminile de lucru, lumini suplimentare și alte sisteme de iluminat care asigură vizibilitate crescută în timpul operațiunilor de tracțiune și recuperare.


Acestea sunt doar câteva exemple de accesorii disponibile pentru trolii auto. Indiferent de nevoile și preferințele dvs., există o gamă largă de accesorii care pot fi alese pentru a vă îmbunătăți experiența off-road și pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru orice situație de recuperare.

Bobina troliu auto /solenoid 600A tensiune 12v
Indisponibil
Model: 600ah
Bobina troliu auto / solenoid 600A - 12V Asigurați-vă că troliul auto funcționează în mod eficient și fiabil cu ajutorul bobinei de troliu / solenoid de înaltă calitate. Această bobină puternică are o capacitate de curent de 600A și poate fi alimentată la 12V sau 24V, oferindu-vă opțiuni de ali..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Model: rosu
Cablul de alimentare pentru troliu auto este un accesoriu esențial pentru a alimenta și controla un troliu montat pe un vehicul. Acesta asigură o conexiune sigură și eficientă între sursa de alimentare a troliului și bateriile vehiculului. Caracteristici și specificații ale cablului de alimenta..
25 Lei
Fără TVA:25 Lei
Model: Sufa sintetica troliu/12mm
Cablu sintetic troliu este o soluție modernă și eficientă pentru tracțiune și ridicare în diverse aplicații. Acest cablu este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, care oferă o rezistență excelentă și durabilitate în condiții de utilizare riguroase.Caracteristici și avantaje:Dimens..
550 Lei
Fără TVA:550 Lei
Model: EJSR008
Cablu sintetic troliu auto - 28m x 10mm - Durabil, rezistent și ușor de utilizatCablu sintetic troliu auto de 28 de metri și grosime de 10mm este o soluție eficientă pentru utilizarea în aplicațiile de tracțiune și ridicare. Acest cablu este fabricat dintr-un material sintetic de înaltă calitate, ca..
400 Lei
Fără TVA:400 Lei
Carlig cablu troliu otelit sau sintetic 3/8 Heavy Duty
-40 %
Model: heavy duty 3/8/rosu
Carligul cablului de troliu este un component esential pentru operatiunile de tractiune si ridicare in aplicatii grele. Acest carlig de calitate superioara este conceput pentru a face fata sarcinilor dificile si pentru a oferi o performanta fiabila si durabila.Caracteristici cheie:1. Material rezist..
60 Lei 100 Lei
Fără TVA:60 Lei
Model: Carlig troliu 1/4
Carlig troliu 1/4Carlig cu bolt Pretul este pentru o bucata ..
12 Lei
Fără TVA:12 Lei
Carlig troliu Heavy Duty
-20 % Indisponibil
Model: Carlig troliu Heavy Duty
Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare...
120 Lei 150 Lei
Fără TVA:120 Lei
Model: WTH-3
Carlig universal cablu troliu 5T Heavy DutyCarlig Universal Cablu Troliu cu o capacitate de ridicare impresionantă de 5 tone (5000 kg), fiind soluția ideală pentru proiectele tale de tracțiune și ridicare. Acest carlig este proiectat pentru a face față celor mai solicitante sarcini, indiferent dacă ..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: Conector din cupru de legatura solenoid cu troliu
Conector din cupru de legătură solenoid cu troliuConectorul din cupru de legătură solenoid cu troliu este un component esențial pentru instalarea și conexiunea solenoidului unui troliu. Fabricat din cupru de înaltă calitate, acest conector asigură o conductivitate excelentă și rezistență la coroziun..
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Contact general heblu 250A pentru troliu auto
Indisponibil
Model: BIS-N
Conector General Heblu 250A pentru Troliu AutoConectorul general Heblu 250A pentru troliu auto este o componentă esențială în sistemul de alimentare cu energie electrică al troliului auto. Acest conector permite transferul eficient și sigur al curentului electric între sursa de alimentare și troliu...
100 Lei
Fără TVA:100 Lei
Model: 450A
Contactul general Heblu cu întrerupător ON/OFF de 450A și tensiune de 12V-48V este o soluție robustă și eficientă pentru controlul alimentării în aplicații de mare putere, cum ar fi trolii auto, sisteme de alimentare cu energie electrică, vehicule off-road și multe altele. Acest produs este proiecta..
90 Lei
Fără TVA:90 Lei
Fanta aluminiu sufa sintetica troliu auto 8000-17000lbs
Indisponibil
Model: fanta aluminiu-2
Fanta aluminiu sufa sintetică pentru troliu auto 8000-17000lbsFanta de aluminiu sufa sintetică este un accesoriu esențial pentru utilizarea unui troliu auto cu o capacitate între 8000 și 17000 de livre (lbs). Această sufa sintetică oferă o rezistență și durabilitate remarcabile, fiind realizată dint..
130 Lei
Fără TVA:130 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 73 (7 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.