Menu
Your Cart

Pistol pompa transfer Adblue

Pistol pompa transfer Adblue
Pistol pompa transfer Adblue
150 Lei
Fără TVA: 150 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: TP04058
  • Greutate: 1.00kg

Pistolul pompa transfer Adblue este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă și curată a lichidului Adblue. Este conceput pentru a fi utilizat în sistemele de alimentare cu Adblue, care sunt necesare pentru vehiculele cu motorizare diesel, în special cele echipate cu tehnologia de reducere a emisiilor SCR (Selective Catalytic Reduction).

Pistolul pompa transfer Adblue oferă următoarele caracteristici și beneficii:

1. Calitate superioară: Este fabricat din materiale rezistente și durabile pentru a asigura o utilizare îndelungată și fiabilitate în timp.

2. Funcționare ușoară: Dispune de un mecanism de declanșare ergonomic, care permite o operare confortabilă și precisă.

3. Design compact și portabil: Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de manevrat și transportat în diverse locații.

4. Pompare eficientă: Este proiectat pentru a oferi o pompare rapidă și eficientă a lichidului Adblue, asigurând o alimentare rapidă și fiabilă.

5. Conectare sigură: Dispune de un racord de înaltă calitate, care asigură o conexiune sigură și etanșă cu rezervorul de Adblue.

6. Prevăzut cu opțiuni de control: Unele modele pot fi echipate cu un afișaj digital sau un contor, care permit monitorizarea și înregistrarea cantității de lichid Adblue transferată.

Pistolul pompa transfer Adblue este o soluție practică și convenabilă pentru manipularea eficientă și curată a lichidului Adblue în diferite aplicații, inclusiv în industria transporturilor. Acesta facilitează alimentarea vehiculelor cu Adblue într-un mod rapid, sigur și eficient, contribuind la menținerea performanței și reducerea emisiilor poluante ale motoarelor diesel.

Iată datele tehnice pentru Pistolul pompa transfer Adblue:

  • Intrare: 3/4" BSP
  • Fără racord inclus
  • Diametru gură: 3/4"

Aceste specificații indică dimensiunile și tipurile de conexiuni utilizate pentru acest pistol pompa transfer Adblue. Vă rugăm să rețineți că aceste specificații pot varia în funcție de producător și de modelul exact al pistolului pompa transfer Adblue. Este recomandat să verificați specificațiile furnizate de producătorul sau vânzătorul specific produsului pe care intenționați să-l achiziționați, pentru a vă asigura că este compatibil cu nevoile și cerințele dvs.Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.