Menu
Your Cart

Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina

Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina
-7 %
Pistol cu contor digital pentru pompa transfer motorina
280 Lei
300 Lei
Fără TVA: 280 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: TP04046
 • Greutate: 1.00kg

Descoperiți pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorină, un instrument avansat și precis pentru a vă facilita procesul de transfer al motorinei. Acest pistol este echipat cu un contor digital integrat, oferindu-vă posibilitatea de a măsura și înregistra cantitatea de motorină transferată în timp real.

Pistolul cu contor digital este proiectat pentru a vă oferi o experiență simplă și eficientă în transferul motorinei. Cu ajutorul afișajului digital, puteți monitoriza cu ușurință cantitatea de motorină transferată și puteți realiza operațiuni precise și controlate.

Principalele caracteristici ale pistolului cu contor digital pentru pompa transfer motorină includ:

1. Contor digital: Afișajul digital vă permite să vedeți cu claritate cantitatea de motorină transferată în unități de măsură precise.

2. Precizie și acuratețe: Aparatul este conceput pentru a oferi o măsurare precisă a cantității de motorină transferată, asigurându-vă că aveți o înregistrare exactă.

3. Ușurință în utilizare: Pistolul cu contor digital este intuitiv și ușor de utilizat. Interfața simplă vă permite să setați și să monitorizați valorile de măsurare cu ușurință.

4. Durabilitate și rezistență: Construit din materiale de calitate superioară, acest pistol este rezistent și durabil în timp. Va putea face față condițiilor de lucru exigente și va rezista uzurii pe termen lung.

5. Versatilitate: Pistolul cu contor digital este compatibil cu majoritatea pompelor de transfer motorină disponibile pe piață, oferindu-vă flexibilitate și adaptabilitate în utilizare.

Indiferent dacă sunteți profesionist în domeniul transportului sau dețineți o pompă de transfer motorină pentru uz personal, pistolul cu contor digital este un instrument esențial pentru a vă asigura o măsurare precisă și eficientă a motorinei transferate. Experimentați ușurința și precizia transferului motorinei cu ajutorul acestui pistol cu contor digital de încredere.

Specificatiile tehnice ale Pistolului cu contor digital pentru pompa transfer motorina sunt:

 • Dimensiune intrare: 1 inch
 • Dimensiune priza: 15/16 inch
 • Afisaj digital: Contor digital pentru afisarea cantitatii de motorina transferata
 • Debit: 60 litri pe minut
 • Functii: Acest model de pistol ofera doua functii integrate in acelasi dispozitiv, de pistol pentru transferul motorinei si contor digital pentru inregistrarea cantitatii de motorina transferata.
 • Material: Confectionat din materiale durabile si rezistente la uzura.
 • Usor de utilizat: Design ergonomic pentru o manipulare confortabila si usoara.
 • Precizie: Contorul digital asigura o masurare precisa a cantitatii de motorina transferata.
 • Versatilitate: Potrivit pentru utilizare in diverse aplicatii de transfer al motorinei.
 • Durabilitate: Construit pentru a rezista la conditii de lucru solicitante.

Pistolul cu contor digital pentru pompa transfer motorina este un echipament practic si eficient, care va ofera control si precizie in procesul de transfer al motorinei. Cu ajutorul afisajului digital, puteti monitoriza cu exactitate cantitatea de motorina transferata si puteti gestiona eficient operatiunile de alimentare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.