Menu
Your Cart

Portbagaj auto Roof Rack Ford Ranger 2012+ off-road

Portbagaj auto Roof Rack Ford Ranger 2012+ off-road
Portbagaj auto Roof Rack Ford Ranger 2012+ off-road
1.280 Lei
Fără TVA: 1.280 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: Portbagaj auto Ford Ranger 2012-17 Roof Rack off-road
 • Greutate: 30.00kg

Portbagajul auto Roof Rack pentru Ford Ranger 2012+ off-road este soluția perfectă pentru a vă extinde capacitatea de transport și a face față aventurilor off-road. Acest portbagaj special conceput pentru modelele Ford Ranger fabricate începând cu anul 2012 oferă o combinație ideală între durabilitate, funcționalitate și design.

Principalele caracteristici ale portbagajului auto Roof Rack pentru Ford Ranger 2012+ off-road includ:

 • Design robust: Portbagajul este construit din materiale durabile, rezistente la coroziune, care sunt capabile să facă față solicitărilor off-road. Aceasta asigură o rezistență excelentă și o durabilitate pe termen lung.
 • Montare specifică: Portbagajul este proiectat pentru a se potrivi perfect cu modelul Ford Ranger 2012+ și se integrează perfect cu aspectul vehiculului, oferind o estetică plăcută.
 • Capacitate de încărcare ridicată: Portbagajul are o capacitate de încărcare generoasă, permițând transportul de echipamente grele și voluminoase, cum ar fi bagaje, echipament sportiv sau scule necesare pentru aventurile off-road.
 •  Versatilitate: Portbagajul este compatibil cu diverse accesorii suplimentare, cum ar fi suporturi pentru biciclete, cutii de depozitare sau suporturi pentru echipament sportiv. Aceasta vă oferă posibilitatea de a personaliza portbagajul în funcție de nevoile și preferințele dvs.
 • - Montaj facil: Portbagajul vine însoțit de toate componentele necesare și instrucțiuni de montaj, facilitând procesul de instalare și asigurând o fixare solidă și sigură pe acoperișul vehiculului.
 • Utilizare off-road: Portbagajul este conceput pentru a face față condițiilor off-road, fiind rezistent la șocuri și vibrații. Acesta vă permite să vă aventurați pe teren accidentat fără a vă face griji cu privire la integritatea și siguranța echipamentelor transportate.

Cu portbagajul auto Roof Rack pentru Ford Ranger 2012+ off-road, veți beneficia de o soluție fiabilă și practică pentru a vă extinde capacitatea de transport și a face față provocărilor off-road. Indiferent dacă sunteți pasionat de camping, excursii sau alte aventuri în natură, acest portbagaj vă va ajuta să transportați cu ușurință echipamentele și bagajele necesare.

Specificatii și date tehnice pentru portbagajul auto Ford Ranger 2012-17 T6/T7 Roof Rack off-road:

 • Culoare: Negru
 • Vopsit electrostatic: Portbagajul este acoperit cu un strat de vopsea negru mat, aplicat prin procedeul de vopsire electrostatică, care conferă o protecție suplimentară împotriva coroziunii și zgârieturilor.
 • Material: Portbagajul este fabricat din oțel de înaltă calitate, care oferă rezistență și durabilitate, fiind capabil să facă față condițiilor off-road dificile.
 • Rezistență la încărcare: Portbagajul poate susține o greutate de până la 600 kg, permițând transportul sigur și eficient al echipamentelor grele și voluminoase.
 • Kit de montare inclus: Portbagajul vine echipat cu suporti de prindere necesari pentru instalare. Acești suporti permit o fixare solidă și sigură pe acoperișul vehiculului.
 • Design off-road: Portbagajul este proiectat special pentru a se potrivi modelelor Ford Ranger T6/T7 fabricate între anii 2012 și 2017 și este adaptat pentru utilizarea în condiții off-road, oferind protecție și rezistență chiar și pe terenuri accidentate.
 • Versatilitate: Portbagajul poate fi utilizat în combinație cu diverse accesorii suplimentare, precum suporturi pentru biciclete, cutii de depozitare sau suporturi pentru echipament sportiv, oferindu-vă flexibilitate în organizarea și transportul echipamentelor.
 • Dimensiuni: Specificațiile exacte ale dimensiunilor portbagajului pot varia în funcție de producător și modelul exact, însă în general, portbagajul pentru Ford Ranger 2012-17 T6/T7 Roof Rack are dimensiuni adecvate pentru a se potrivi pe acoperișul vehiculului.
 • Instalare ușoară: Portbagajul vine împreună cu instrucțiuni de montaj detaliate și accesoriile necesare pentru o instalare facilă și rapidă.

Cu portbagajul auto Ford Ranger 2012-17 T6/T7 Roof Rack off-road, veți beneficia de o soluție durabilă și practică pentru a vă extinde capacitatea de transport și a face față cerințelor aventurilor off-road. Acest portbagaj vă permite să transportați în siguranță echipamentele necesare pentru excursii, camping sau alte activități în aer liber, oferindu-vă libertatea de a explora terenuri diverse și provocatoare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: portbagaj , auto , roof , rack , ford , ranger , 2012+ , off-road , portbagaje , 4x4
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.