Menu
Your Cart

Portbagaj auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road

Portbagaj auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road
Portbagaj auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road
1.280 Lei
Fără TVA: 1.280 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Portbagaj auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road
  • Greutate: 30.00kg

Portbagajul auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road oferă un spațiu suplimentar de depozitare și este ideal pentru aventurile off-road. Acesta este proiectat special pentru a se potrivi pe modelul Toyota Hilux Vigo, fabricat între anii 2005 și 2014. 

Caracteristici principale:

  • Culoare: Negru
  • Vopsit electrostatic pentru o protecție durabilă împotriva coroziunii și a zgârieturilor
  • Material: Oțel durabil și rezistent
  • Dimensiuni: Potrivit pentru Toyota Hilux Vigo 2005-2014
  • Kitul de montare conține suporturi de prindere pentru o instalare ușoară și sigură

Acest portbagaj este conceput pentru a vă permite să transportați diverse echipamente și bagaje suplimentare în timpul călătoriilor off-road. Indiferent dacă sunteți în căutarea aventurii în sălbăticie sau planificați o excursie lungă, acest portbagaj vă oferă spațiu suplimentar și o soluție practică pentru depozitare.

Fiind rezistent și robust, acest portbagaj poate suporta o capacitate de încărcare de până la 600 kg, asigurând transportul în siguranță al echipamentelor și bagajelor dvs. Este construit pentru a face față condițiilor dificile ale terenului off-road, oferindu-vă încredere și fiabilitate în timpul călătoriilor aventuroase.

Portbagajul auto Toyota Hilux Vigo 2005-2014 Roof Rack off-road este alegerea perfectă pentru pasionații de off-road și aventurierii în aer liber, oferindu-vă posibilitatea de a explora lumea într-un mod mai versatil și eficient. Asigurați-vă că aveți întotdeauna tot ce aveți nevoie cu acest portbagaj practic și durabil.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.