Menu
Your Cart

Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L

Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L
Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L
Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L
Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L
Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L
400 Lei
Fără TVA: 400 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: UNI-SCLR12
  • Greutate: 5.00kg

Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L | Montare ușoară și protecție eficientă

Amplificați performanța și protecția vehiculului dumneavoastră Chevrolet Colorado 2.8L cu Snorkel-ul de înaltă calitate. Acest snorkel este proiectat special pentru motorizarea 2.8Litre-I4 Diesel și oferă o montare ușoară și sigură, asigurând o protecție eficientă pentru motor și filtrul de aer.

Date tehnice:

  • Motorizare: Potrivit pentru Chevrolet Colorado echipat cu motorizarea 2.8Litre-I4 Diesel. Snorkel-ul este proiectat pentru a se potrivi perfect și a se integra cu sistemul de alimentare a aerului al motorului dumneavoastră.
  • An: Potrivit pentru modelele Chevrolet Colorado fabricate din 05/12 înainte. Asigurați-vă că verificați compatibilitatea cu modelul exact al vehiculului dumneavoastră.
  • Material: Fabricat din LLDPE (polietilenă de densitate joasă), acest snorkel este durabil și rezistent la condițiile de off-road și la intemperii. Oferă o protecție fiabilă împotriva apei, nisipului și prafului, asigurând un flux de aer optim către motor.
  • Kit complet: Snorkel-ul vine împreună cu capul snorkel-ului, un set complet de accesorii pentru montaj și un sablon, asigurându-vă că aveți tot ce aveți nevoie pentru o instalare corectă și sigură.

Adăugați o notă de aventură și protecție la vehiculul dumneavoastră Chevrolet Colorado 2.8L cu Snorkel-ul potrivit. Cu o montare ușoară și un material durabil, acest snorkel vă oferă o protecție fiabilă împotriva elementelor și asigură un flux de aer optim către motor. Fiți pregătit pentru orice aventură off-road și beneficiați de performanță și protecție superioare cu Snorkel Chevrolet Colorado 2.8L.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: snorkel , chevrolet , colorado , 2.8l
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.