Menu
Your Cart

Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta

Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta
Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta
Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta
Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta
Snorkel Ford Ranger T7 T8 2012+ montaj partea dreapta
400 Lei
Fără TVA: 400 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: UNI-SFR16A
  • Greutate: 1.00kg

Snorkel Ford Ranger T7 T8 | Montaj dreapta | Protecție și performanță superioară off-road

Echipați-vă camioneta Ford Ranger T7 T8 cu Snorkel-ul potrivit pentru a asigura protecție și performanță optimă în aventurile off-road. Acest snorkel este compatibil cu modelele Ford Ranger T7 T8 fabricate începând cu anul 2012, având motorizările de 3.2L Duratorq TDCi ("PUMA" P5AT) I5 diesel și 2.2L Duratorq TDCi ("PUMA" ZSD-422) I4 diesel. Montajul se face pe partea dreapta a camionetei, fără a necesita gaurire aripii. Setul include toate accesoriile necesare pentru montaj și este identic cu produsul din imaginile prezentate.

Date tehnice:

  • Compatibilitate: Potrivit pentru modelele Ford Ranger T7 T8 fabricate începând cu anul 2012, cu motorizările de 3.2L Duratorq TDCi ("PUMA" P5AT) I5 diesel și 2.2L Duratorq TDCi ("PUMA" ZSD-422) I4 diesel.
  • Montaj dreapta: Acest snorkel este conceput pentru montaj pe partea dreaptă a camionetei dumneavoastră, asigurând o potrivire perfectă și compatibilitate cu sistemul de admisie a aerului al motorului.
  • Protecție și performanță off-road: Snorkel-ul asigură o protecție eficientă împotriva prafului, nisipului și apei în timpul aventurilor off-road, contribuind la prevenirea daunelor la motor. De asemenea, permite un flux de aer curat și constant către motor, îmbunătățind performanța și eficiența acestuia.
  • Material durabil: Fabricat dintr-un material de înaltă calitate, snorkel-ul este rezistent la impact, coroziune și condiții extreme off-road.
  • Set complet de montaj: Setul include snorkel-ul, capul snorkel-ului, un set complet de accesorii pentru montaj și un sablon. Instalarea este ușoară și nu necesită gaurire aripii.
  • Design identic cu produsul din imagini: Produsul livrat este identic cu cel prezentat în imaginile de referință, asigurându-vă că primiți exact ceea ce vedeți.

Echipați camioneta Ford Ranger T7 T8 cu Snorkel-ul potrivit și beneficiați de protecție superioară și performanță îmbunătățită în aventurile off-road. Alegeți calitatea și fiabilitatea snorkel-ului nostru, proiectat pentru a face față provocărilor terenului accidentat și a asigura o funcționare optimă a motorului dumneavoastră, fără a compromite integritatea caroseriei.Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: snorkel , ford , ranger , 2012+ , montaj , partea , dreapta
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.