Menu
Your Cart

Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta

Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta
Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta
Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta
Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta
Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER montaj partea dreapta
400 Lei
Fără TVA: 400 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: UNI-SYA3A
  • Greutate: 5.00kg

 Snorkel Yaz UAZ 469 HUNTER, montaj partea dreaptă

Descriere:

Transformați-vă vehiculul UAZ 469 HUNTER într-o mașină off-road pregătită să exploreze terenurile dificile și să înfrunte condițiile extreme cu ajutorul Snorkel-ului de înaltă calitate! Acest snorkel este special conceput pentru modelul Yaz UAZ 469 HUNTER și se montează pe partea dreaptă a vehiculului. Dacă doriți să explorați peisaje sălbatice sau să vă aventurați în zonele rurale și accidentate, acest accesoriu vă va ajuta să faceți față cu succes provocărilor off-road.

Fabricat din material LLDPE de înaltă calitate, snorkel-ul oferă o rezistență ridicată la deteriorare, fiind conceput să facă față utilizării intense în condiții dificile. Acesta va proteja motorul vehiculului de particulele dăunătoare și va asigura un flux constant de aer curat către motor, ceea ce va îmbunătăți performanțele și eficiența combustibilului.

Setul complet conține tot ce aveți nevoie pentru o instalare ușoară și rapidă, inclusiv snorkel-ul propriu-zis, capacul snorkel-ului, suruburi de montaj și un set complet de accesorii pentru montaj, precum și un șablon pentru a asigura o instalare precisă.

Specificații:

  • Potrivire: Yaz UAZ 469 HUNTER (verificați compatibilitatea cu modelul exact al vehiculului dvs.)
  • Poziționare: Partea dreaptă
  • Accesorii incluse: Snorkel, cap Snorkel, set complet de accesorii pentru montaj, sablon, suruburi de montaj
  • Material: LLDPE (Polietilenă cu densitate scăzută) de înaltă calitate
  • Motor: 2.7

Cu Snorkel-ul Yaz UAZ 469 HUNTER montat pe partea dreaptă, veți putea explora terenurile dificile și sălbatice cu încredere și confort. Asigurați-vă că motorul dvs. este protejat și că vehiculul dvs. este pregătit pentru aventurile off-road cu acest accesoriu robust și funcțional. Alegeți Snorkel-ul Yaz UAZ 469 HUNTER pentru a face fiecare escapadă off-road o experiență de neuitat!

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: snorkel , yaz , uaz , 469 , hunter , montaj , partea , dreapta , russia , car
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.