Menu
Your Cart

Canistra 3L transport benzina off-road

Canistra 3L transport benzina off-road
Indisponibil
Canistra 3L transport benzina off-road
160 Lei
Fără TVA: 160 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: JC-P5
  • Greutate: 1.00kg

Canistra offroad pentru benzină 3L - Fiabilă și Compactă

Canistra offroad pentru benzină de 3 litri este un accesoriu esențial pentru aventurile offroad și excursiile în natură. Această canistră compactă și durabilă vă permite să transportați în siguranță benzină suplimentară pentru a vă asigura că nu veți rămâne fără combustibil în mijlocul aventurilor voastre.

Caracteristici și beneficii:

1. Capacitate de 3 litri: Această canistră oferă o capacitate generoasă de 3 litri, suficientă pentru a vă asigura rezervă de combustibil pentru călătorii mai scurte sau pentru situații de urgență.

2. Material rezistent: Canistra este fabricată dintr-un material rezistent la coroziune și impact, asigurând durabilitate și fiabilitate pe termen lung. Aceasta este construită pentru a rezista la condițiile aspre întâlnite în offroad.

3. Design compact și portabil: Canistra are un design compact, care permite transportul ușor în spațiile restrânse ale vehiculului dvs. sau în rucsacul de călătorie. Astfel, puteți lua cu voi benzină suplimentară fără a ocupa mult spațiu.

4. Etanșeitate și siguranță: Canistra este prevăzută cu un capac etanș, care asigură o închidere sigură și evită scurgerile de combustibil. Astfel, puteți fi siguri că benzină se va păstra în condiții optime de utilizare.

5. Ușor de utilizat: Canistra este dotată cu un dop de umplere practic, care permite umplerea ușoară și controlată a combustibilului. De asemenea, dispune de o duză integrată pentru o turnare precisă și curată a benzinei.

Canistra offroad pentru benzină de 3 litri este un partener de încredere în aventurile offroad și excursiile în natură. Asigurați-vă că aveți întotdeauna o rezervă de combustibil la îndemână pentru a face față oricărei situații. Cu această canistră compactă și rezistentă, sunteți pregătiți să explorați lumea înconjurătoare cu încredere și fără griji.

Detalii tehnice pentru canistra de benzina de 3 litri:

  • Capacitate: 3 litri, suficient pentru a stoca o cantitate mică de benzina.
  • Material rezistent: Canistra este fabricată dintr-un material rezistent, care poate rezista la uzură și coroziune în timpul utilizării.
  • Culoare: Canistra este de culoare roșie, ușor vizibilă și recunoștibilă.
  • Suport de prindere: Canistra nu include un suport de prindere în pachetul standard pentru aceasta canistra eset suportul cu codul de produs JCM-35

Este important să rețineți că utilizarea canistrei de benzina trebuie să respecte reglementările și standardele de siguranță aplicabile. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați canistra într-un mod sigur și responsabil.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.