Menu
Your Cart

Cap snorkel 3,5inch 85mm

Cap snorkel 3,5inch 85mm
Cap snorkel 3,5inch 85mm
Cap snorkel 3,5inch 85mm
-17 %
Cap snorkel 3,5inch 85mm
Cap snorkel 3,5inch 85mm
Cap snorkel 3,5inch 85mm
Cap snorkel 3,5inch 85mm
100 Lei
120 Lei
Fără TVA: 100 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: SH-B 85mm
  • Greutate: 1.00kg


Capul snorkel de 3,5 inch (85mm) este un accesoriu esențial pentru vehiculele off-road și off-road extrem. Acesta este proiectat pentru a se potrivi cu snorkelul de 3,5 inch (85mm) și oferă o protecție suplimentară și funcționalitate optimă.

Caracteristici și avantaje:

1. Potrivire perfectă: Capul snorkel este proiectat pentru a se potrivi cu snorkelul de 3,5 inch (85mm), asigurând o instalare ușoară și sigură.

2. Protecție împotriva prafului și a apei: Capul snorkel oferă o barieră de protecție pentru motor, filtrând praful și prevenind pătrunderea apei în sistemul de admisie.

3. Performanță îmbunătățită: Prin utilizarea unui cap snorkel de calitate, se realizează o alimentare mai eficientă cu aer curat către motor, ceea ce poate duce la îmbunătățirea performanțelor vehiculului.

4. Durabilitate și rezistență: Construit din materiale durabile și rezistente, capul snorkel este proiectat pentru a face față condițiilor riguroase ale off-road-ului și off-road-ului extrem.

5. Design estetic: Capul snorkel are un design atrăgător și estetic, adăugând o notă de stil și personalizare vehiculului dumneavoastră.

6. Ușor de curățat și întreținut: Capul snorkel poate fi curățat și întreținut cu ușurință, asigurând o funcționare optimă pe termen lung.

Indiferent dacă vă aventurați în condiții dificile off-road sau doriți să adăugați un element estetic vehiculului dumneavoastră, capul snorkel de 3,5 inch (85mm) este alegerea perfectă. Asigurați-vă că aveți un sistem de admisie protejat și funcțional pentru a face față provocărilor off-road.

Specificatii tehnice pentru Cap snorkel 3,5 inch (85mm):

  • Dimensiune: 3,5 inch / 85mm
  • Material: ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) - un material durabil și rezistent la impact
  • Culoare: Negru - potrivit pentru majoritatea vehiculelor și designurilor
  • Sita inclusă: Capul snorkel vine echipat cu o sită pentru a bloca particulele mari și impuritățile, permițând doar aerul curat să intre în sistemul de admisie al vehiculului.

Capul snorkel de 3,5 inch (85mm) este proiectat pentru a permite vehiculului dumneavoastră să respire aer curat în medii off-road. Fabricat din ABS rezistent, acesta poate rezista la impactul și condițiile dure întâlnite pe teren accidentat. Culoarea neagră conferă un aspect elegant și se potrivește cu stilul vehiculului dumneavoastră.

Sita inclusă are rolul de a împiedica intrarea particulelor de praf, nisip sau apă în sistemul de admisie al motorului, asigurând astfel o funcționare optimă și protejând motorul de deteriorări. Capul snorkel de 3,5 inch (85mm) este o adiție utilă pentru vehiculele off-road și asigură o protecție suplimentară în timpul aventurilor pe teren dificil.

Instalarea acestui cap snorkel trebuie realizată conform instrucțiunilor producătorului sau de către un specialist în domeniu, pentru a se asigura o montare corectă și sigură.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: cap , snorkel , 3 , 5inch , 85mm , accesorii , sonrkel
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.