Menu
Your Cart

Cap snorkel 3 inch 77mm

Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
-17 %
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
Cap snorkel 3 inch 77mm
100 Lei
120 Lei
Fără TVA: 100 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: SH-S 77mm
  • Greutate: 1.00kg

Cap snorkel 3 inch (77mm) - Descriere produs:

Capul snorkel de 3 inch (77mm) este un accesoriu esențial pentru vehiculele off-road și off-road extrem. Acesta este conceput pentru a se potrivi cu snorkelul de 3 inch (77mm) și oferă o protecție suplimentară și funcționalitate optimă.

Caracteristici și avantaje:

1. Potrivire perfectă: Capul snorkel este proiectat pentru a se potrivi cu snorkelul de 3 inch (77mm), asigurând o instalare ușoară și sigură.

2. Protecție împotriva prafului și a apei: Capul snorkel oferă o barieră de protecție pentru motor, filtrând praful și prevenind pătrunderea apei în sistemul de admisie.

3. Performanță îmbunătățită: Prin utilizarea unui cap snorkel de calitate, se realizează o alimentare mai eficientă cu aer curat către motor, ceea ce poate duce la îmbunătățirea performanțelor vehiculului.

4. Durabilitate și rezistență: Construit din materiale durabile și rezistente, capul snorkel este proiectat pentru a face față condițiilor riguroase ale off-road-ului și off-road-ului extrem.

5. Design estetic: Capul snorkel are un design atrăgător și estetic, adăugând o notă de stil și personalizare vehiculului dumneavoastră.

6. Ușor de curățat și întreținut: Capul snorkel poate fi curățat și întreținut cu ușurință, asigurând o funcționare optimă pe termen lung.

Indiferent dacă vă aventurați în condiții dificile off-road sau doriți să adăugați un element estetic vehiculului dumneavoastră, capul snorkel de 3 inch (77mm) este alegerea perfectă. Asigurați-vă că aveți un sistem de admisie protejat și funcțional pentru a face față provocărilor off-road.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: cap , snorkel , inch , 77mm , accesorii , sonrkel
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.