Menu
Your Cart

Compresor auto 150L/minut

Compresor auto 150L/minut
-10 %
Compresor auto 150L/minut
450 Lei
500 Lei
Fără TVA: 450 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: CW-02
 • Greutate: 7.00kg

Descoperă compresorul auto de înaltă performanță cu o capacitate impresionantă de 150L/minut. Acest compresor auto este proiectat pentru a-ți oferi puterea și eficiența necesare pentru a-ți umfla rapid pneurile mașinii sau alte obiecte care necesită aer comprimat.

Cu o viteză de 150L/minut, acest compresor poate livra un flux constant și puternic de aer, asigurându-te că vei finaliza sarcina rapid și fără probleme. Indiferent dacă ai de umflat pneurile mașinii tale, mingile de fotbal sau alte obiecte gonflabile, acest compresor se va ocupa de ele cu ușurință.

Compresorul auto are o construcție solidă și durabilă, fiind conceput să reziste la utilizare intensivă și să facă față condițiilor de lucru dificile. Este prevăzut cu un motor puternic și eficient care asigură performanțe constante și durabile.

Funcționarea compresorului este simplă și intuitivă, iar setările de presiune sunt ușor de ajustat. Poți monitoriza cu ușurință presiunea aerului cu ajutorul manometrului integrat.

Acest compresor auto este echipat cu caracteristici de siguranță, inclusiv protecție împotriva suprasarcinii și protecție termică, asigurându-te că vei avea o experiență de utilizare în siguranță și fără probleme.

Compact și ușor, acest compresor auto este portabil și ușor de depozitat în portbagajul mașinii tale sau în spațiul de depozitare. Este un accesoriu indispensabil pentru orice șofer responsabil, oferindu-ți liniștea că vei avea întotdeauna un compresor de încredere la îndemână în caz de necesitate.

Alege compresorul auto cu o capacitate impresionantă de 150L/minut și beneficiază de performanță superioară, durabilitate și eficiență în orice situație. Umflă pneurile mașinii tale sau alte obiecte cu ușurință și rapiditate pentru a-ți păstra călătoriile în siguranță și confort.

SPECIFICATII:


 • Sursa de alimentare: DC 12V
 • Curent nominal: 45A, cu protecție împotriva suprasarcinii
 • Diametrul cilindrului: 2 x 40mm
 • Presiune maximă: 150PSI
 • Ciclu maxim de funcționare: 10 minute, cu protecție termică și recuperare automată
 • Furtun de aer: furtun PU de 7m
 • Cordon: 2.4m, cu cleme de baterie
 • Greutate netă: 6.9kg/bucată
 • Dimensiuni produs: 35 x 30 x 26 cm

Descriere:


Descoperă compresorul de aer portabil și cu consum redus de energie, o soluție ideală pentru umflarea rapidă și eficientă a obiectelor. Acest compresor este fabricat din metal durabil, asigurând rezistență și durabilitate în utilizare.

Cu o sursă de alimentare de 12V, compresorul poate fi conectat ușor la priza brichetei din mașina ta sau la o sursă de alimentare potrivită. Curentul nominal de 45A asigură o putere suficientă pentru a atinge presiunea dorită într-un timp scurt.

Compresorul este echipat cu două cilindre de 40mm, care permit obținerea unei presiuni maxime de 150PSI. Astfel, poți umfla pneurile mașinii tale, mingi, saltele gonflabile și alte obiecte în mod rapid și eficient.

Cordonul de 2.4m, prevăzut cu cleme de baterie, îți oferă flexibilitate în utilizare și îți permite să te conectezi ușor la sursa de alimentare. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la lungimea cablului sau accesibilitatea.

Compresorul vine însoțit de o gentuță de transport, care facilitează depozitarea și transportul acestuia. Poți să-l iei cu tine în călătorii sau excursii fără să îți faci griji cu privire la spațiul ocupat.

Cu un ciclu maxim de funcționare de 10 minute, compresorul este echipat cu protecție termică pentru a preveni supraîncălzirea și pentru a asigura o utilizare în condiții de siguranță. De asemenea, dispune de protecție împotriva suprasarcinii, garantând durabilitate și performanță constantă.

Alege compresorul de aer portabil și cu consum redus de energie pentru a beneficia de putere, versatilitate și portabilitate într-un singur produs. Indiferent dacă ai nevoie de umflare a pneurilor mașinii, a mingilor sau a altor obiecte gonflabile, acest compresor este alegerea perfectă.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.