Menu
Your Cart

Pompa de transfer motorina 12v

Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
-20 %
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
Pompa de transfer motorina 12v
200 Lei
250 Lei
Fără TVA: 200 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: TP04024C
 • Greutate: 3.00kg

Opţiuni disponibile

Descoperiți pompa de transfer motorină 12V - soluția ideală pentru transferul rapid și eficient al motorinei.

Această pompă de transfer motorină 12V vă oferă flexibilitatea de a alimenta vehiculele sau echipamentele dvs. cu motorină în diverse locații, fără a fi restricționat de sursa de alimentare electrică. Fiind alimentată de la un sistem de 12 volți, această pompă este ușor de utilizat și potrivită pentru aplicații mobile sau situații în care alimentarea cu energie electrică este limitată.

Beneficiați de următoarele caracteristici și avantaje ale pompei de transfer motorină 12V:

1. Putere portabilă: Datorită alimentării de 12V, pompa este ușor de transportat și potrivită pentru utilizarea pe teren sau în afara locațiilor fixe.

2. Eficiență ridicată: Cu o capacitate de transfer de motorină de înaltă performanță, această pompă vă permite să alimentați vehiculele sau echipamentele într-un timp mai scurt.

3. Ușor de utilizat: Pompă de transfer motorină este concepută pentru o utilizare simplă și comodă. Pur și simplu conectați pompa la sursa de motorină și la recipientul de alimentare, apoi porniți-o pentru a începe transferul.

4. Durabilitate și fiabilitate: Construită cu materiale de calitate superioară, această pompă este rezistentă la coroziune și oferă o durată lungă de viață, asigurându-vă că puteți conta pe ea în timpul utilizării intense.

5. Versatilitate: Pompa de transfer motorină 12V este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv în agricultură, transporturi, construcții și multe altele.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de vehicul, un fermier sau un operator de echipamente, pompa de transfer motorină 12V este un instrument esențial pentru a vă asigura că aveți întotdeauna suficientă motorină la îndemână. Încrederea în performanța și calitatea acestei pompe vă oferă liniștea de care aveți nevoie pentru a vă desfășura activitățile cu încredere și eficiență.

Pompa de transfer motorină 12V (opțional disponibil și în versiunea 24V) este un instrument eficient și fiabil pentru transferul de motorină și păcură. Aceasta vă oferă posibilitatea de a alimenta vehiculele sau echipamentele dvs. cu motorină în mod rapid și ușor.

Specificații tehnice:

 • Tensiune: 12V (opțional disponibil și la 24V)
 • Putere: 160W
 • Debit: 40l/min
 • Rotatări: 4200 U/min, 3000 rpm cu sarcină
 • Aspirație: de la 5m
 • Înălțime maximă de refulare: 10m
 • Dimensiuni intrare și ieșire: reductie de 3/4"

Kitul de livrare al pompei de transfer motorină include:

 • Cablu de conectare cu clești
 • Filtru/sorb
 • Conectori pentru furtune

Informații importante:

 • Pompa este proiectată exclusiv pentru motorină și păcură și nu este potrivită pentru alte lichide.
 • Nu este adecvată pentru utilizarea cu ulei de rapiță sau biodiesel, lichide inflamabile precum benzina sau nitro, deoarece există un risc de explozie.

Vă rugăm să specificați modelul dorit (12V sau 24V) atunci când plasați comanda, pentru a ne asigura că veți primi produsul potrivit nevoilor dvs.

Descoperiți acum pompa de transfer motorină 12V și beneficiați de o soluție practică și fiabilă pentru nevoile dvs. de transfer de motorină.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: pompa , transfer , motorina , 12v , pompe
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.