Menu
Your Cart

Praguri laterale off road Mitsubishi Pajero V31/V32

Praguri laterale off road Mitsubishi Pajero V31/V32
Indisponibil
Praguri laterale off road Mitsubishi Pajero V31/V32
1.100 Lei
Fără TVA: 1.100 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-SSMPV31D
  • Greutate: 1.00kg

Specificații Praguri laterale off-road pentru Mitsubishi Pajero V31/V32:

  • Grosimea tevii rotunde: 48mm
  • Culoare: Negru

Kitul conține:

  • 2 praguri laterale, special proiectate pentru a se potrivi pe vehiculul tău Mitsubishi Pajero V31/V32 și pentru a oferi o protecție suplimentară în timpul condusului off-road.
  • 6 suporti de prindere, care asigură o fixare solidă și sigură a pragurilor laterale pe caroseria vehiculului.
  • Suruburi de prindere și dopuri de caroserie, necesare pentru instalarea corectă și finisarea estetică a pragurilor laterale.

Pragurile laterale off-road sunt concepute pentru a oferi o protecție adăugată caroseriei tale Mitsubishi Pajero V31/V32 în timpul aventurilor off-road. Acestea sunt fabricate din material de calitate, rezistent la coroziune și durabil în timp. Montajul este ușor și nu necesită modificări majore la vehicul.

Cu pragurile laterale off-road pentru Mitsubishi Pajero V31/V32, vei beneficia de o aderență suplimentară atunci când urci și cobori de pe vehicul, iar caroseria va fi protejată împotriva zgârieturilor și loviturilor accidentale. Aspectul robust și funcționalitatea pragurilor laterale vor completa în mod armonios aspectul off-road al vehiculului tău.


Alege pragurile laterale off-road pentru Mitsubishi Pajero V31/V32 și pregătește-ți vehiculul pentru aventurile off-road, fără să-ți faci griji cu privire la daunele provocate de terenul accidentat.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: praguri , laterale , off , road , mitsubishi , pajero , v31/v32
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.