Menu
Your Cart

Praguri laterale offroad din metal pentru Lada Niva

Praguri laterale offroad din metal pentru Lada Niva
Indisponibil
Praguri laterale offroad din metal pentru Lada Niva
1.100 Lei
Fără TVA: 1.100 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-SSLND
  • Greutate: 1.00kg

Pragurile laterale off-road din metal pentru Lada Niva sunt accesorii esențiale pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul vehiculului tău. Acestea oferă protecție adițională caroseriei și facilitează accesul în și ieșirea din mașină.

Iată detalii tehnice despre acest produs:

  • Material durabil: Pragurile laterale sunt confecționate din metal rezistent și durabil, capabile să facă față condițiilor dificile off-road. Acestea sunt concepute pentru a rezista la uzură, coroziune și impacturi.
  • Design practic și robust: Pragurile laterale au un design ergonomic, adaptat specific mașinii Lada Niva, oferind o suprafață solidă pentru a sta sau a se sprijini atunci când urci sau cobori din mașină. De asemenea, ele contribuie la rigidizarea structurii caroseriei.
  • Culoare și finisare: Pragurile laterale sunt disponibile în culoarea negru, care se integrează armonios cu designul general al mașinii Lada Niva. Ele beneficiază de o finisare de calitate superioară, rezistentă la zgârieturi și coroziune.
  • Montaj ușor: Pragurile laterale sunt concepute pentru a se monta fără dificultate pe mașina Lada Niva, fără a necesita modificări structurale sau scule speciale. Kitul de montaj conține toate componentele necesare și instrucțiunile detaliate pentru a facilita procesul de instalare.
  • Protecție suplimentară: Pragurile laterale oferă o protecție adițională împotriva loviturilor și zgârieturilor caroseriei mașinii Lada Niva, prevenind astfel deteriorarea în timpul deplasărilor off-road sau în medii accidentate.
  • Estetică și funcționalitate: Pe lângă aspectul robust pe care îl conferă mașinii tale, pragurile laterale off-road îmbunătățesc și funcționalitatea. Ele oferă un suport solid atunci când se încarcă sau se descarcă bagaje, permit accesul ușor la acoperiș sau asigură o bază stabilă pentru montarea altor accesorii, cum ar fi barele de plafon sau suporturile pentru biciclete.

Adaugă pragurile laterale off-road din metal pe mașina ta Lada Niva și bucură-te de protecție sporită, funcționalitate îmbunătățită și un aspect agresiv. Aceste praguri laterale sunt proiectate să facă față cerințelor off-road și să satisfacă nevoile aventurierilor.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: praguri , laterale , offroad , din , metal , pentru , lada , niva
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.