Menu
Your Cart

Praguri laterale offroad Isuzu D-MAX 2012+

Praguri laterale offroad Isuzu D-MAX 2012+
Indisponibil
Praguri laterale offroad Isuzu D-MAX 2012+
1.100 Lei
Fără TVA: 1.100 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: UNI-SSIDMXD
 • Greutate: 1.00kg

Pragurile laterale offroad pentru Isuzu D-MAX 2012+ sunt accesorii robuste și funcționale, concepute pentru a îmbunătăți aspectul și performanța vehiculului tău. Acestea oferă o protecție suplimentară caroseriei împotriva zgârieturilor, lovirilor și coroziunii, în timp ce facilitează accesul ușor în interiorul mașinii.

Pragurile laterale sunt construite din materiale de înaltă calitate și au fost proiectate special pentru a se potrivi perfect modelului Isuzu D-MAX 2012+.

Specificațiile și caracteristicile tehnice ale pragurilor laterale offroad pentru Isuzu D-MAX 2012+ sunt următoarele:

 • Kitul conține: Pragurile laterale sunt disponibile într-un set care include praguri laterale pentru ambele părți ale mașinii.
 • Material: Pragurile laterale sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a rezista condițiilor off-road și pentru a asigura o durabilitate pe termen lung.
 • Vopsit electrostatic: Pragurile laterale sunt acoperite cu un strat de vopsea electrostatică rezistentă la coroziune și la zgârieturi. Acest finisaj conferă pragurilor laterale un aspect estetic plăcut și le protejează de deteriorări în timpul utilizării.
 • Montaj și compatibilitate: Pragurile laterale au un design special conceput pentru a se potrivi perfect pe modelul Isuzu D-MAX 2012+ și sunt ușor de montat cu ajutorul suportilor de prindere incluși în kit.
 • Funcționalitate off-road: Pragurile laterale oferă o suprafață robustă și antiderapantă, care facilitează urcarea și coborârea în siguranță din mașină. Acestea pot fi folosite și pentru a sprijini alte accesorii off-road, cum ar fi treptele laterale suplimentare.
 • Estetică și aspect: Pragurile laterale offroad adaugă un aspect agresiv și robust mașinii tale Isuzu D-MAX 2012+, oferindu-i un aspect personalizat și atrăgător.

Instalarea pragurilor laterale offroad pe Isuzu D-MAX 2012+ nu numai că oferă o protecție suplimentară, ci și îmbunătățește aspectul general al mașinii tale. Aceste praguri laterale sunt accesorii fiabile, rezistente și concepute pentru a face față cerințelor off-road, asigurându-ți că vehiculul tău este pregătit pentru aventurile în natură.

 • Grosime teava rotunda: 48mm. Pragurile laterale sunt construite folosind teava rotunda de 48mm pentru a oferi rezistenta si durabilitate in utilizare.
 • Culoare: Negru. Pragurile laterale sunt vopsite electrostatic in culoarea negru, oferindu-le un aspect elegant si potrivit pentru stilul off-road.

Kitul contine:

 • 2 praguri laterale: Setul include doua praguri laterale, unul pentru fiecare parte a masinii. Aceste praguri sunt proiectate pentru a se potrivi perfect pe Isuzu D-MAX 2012+.
 • 6 suporti de prindere: Setul include si 6 suporti de prindere care faciliteaza montajul pragurilor laterale pe masina. Acestia asigura o fixare sigura si stabila a pragurilor.
 • Suruburi de prindere si dopuri caroserie: Kitul contine suruburi de prindere necesare pentru montarea pragurilor laterale. De asemenea, sunt incluse si dopuri pentru caroserie, care pot fi utilizate pentru a acoperi orificiile de prindere.
 • Video cu titlu de prezentare: Pentru a te ajuta in procesul de instalare, kitul include un video cu titlul de prezentare. Acest video iti ofera instructiuni vizuale pas cu pas pentru montarea corecta a pragurilor laterale pe Isuzu D-MAX 2012+.

Pragurile laterale off-road pentru Isuzu D-MAX 2012+ sunt concepute pentru a oferi functionalitate si protectie suplimentara, imbunatatind in acelasi timp aspectul masinii tale. Construite din materiale de calitate si prevazute cu suporti de prindere rezistenti, aceste praguri sunt pregatite sa faca fata conditiilor off-road si sa iti ofere o experienta sigura si placuta in aventurile tale.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: praguri , laterale , offroad , isuzu , d-max , 2012+
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.