Menu
Your Cart

Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v

 Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v
 Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v
-33 %
 Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v
 Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v
Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri si Portavoce 12v
100 Lei
150 Lei
Fără TVA: 100 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB207
  • Greutate: 1.00kg


Sirena auto cu 9 tonuri și portavoce este un dispozitiv puternic și versatil conceput pentru a fi montat pe vehiculele de urgență sau de securitate, precum mașini de poliție, mașini de pompieri, mașini de intervenție medicală sau alte vehicule de serviciu. Aceasta este proiectată să ofere un semnal acustic puternic și clar, fiind utilă pentru a atrage atenția și pentru a comunica în situații de urgență sau în timpul misiunilor speciale.

Caracteristici și specificații:

1. Putere: Sirena are o putere de 50W, asigurând un sunet puternic și clar care poate fi auzit la distanțe considerabile.

2. Tonuri: Sirena este dotată cu 9 tonuri diferite, oferind o gamă largă de opțiuni sonore pentru a se potrivi nevoilor specifice. Aceste tonuri pot fi selectate în funcție de situație și de context.

3. Portavoce: Sirena este echipată cu un portavoce care permite utilizatorului să comunice sau să transmită mesaje prin intermediul sistemului audio al vehiculului. Acest lucru este util pentru a transmite instrucțiuni sau a comunica cu persoanele din jur în timpul misiunilor.

4. Alimentare: Sirena funcționează la o tensiune de 12V, fiind potrivită pentru utilizarea pe majoritatea vehiculelor cu această alimentare.

5. Montare ușoară: Sirena este proiectată pentru o montare facilă pe vehicul, fiind echipată cu toate accesoriile necesare pentru instalare. Aceasta poate fi amplasată într-o poziție convenabilă și se poate integra în sistemul electric al vehiculului.

6. Durabilitate: Sirena este construită din materiale rezistente și durabile, capabile să facă față condițiilor dificile din medii exterioare. Aceasta este concepută pentru a rezista la șocuri, vibrații, umiditate și temperaturi extreme.

Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri și Portavoce 12V este un instrument esențial pentru vehiculele de urgență și de securitate, oferind un semnal acustic puternic și multiple opțiuni sonore. Fiind ușor de instalat și durabilă, aceasta asigură o comunicare eficientă și o avertizare sonoră fiabilă în situații critice.

Specificatii Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri și Portavoce 12V:

  • Putere: 50W
  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Număr de tonuri: 9
  • Portavoce inclus: Da
  • Utilizare: Potrivită pentru vehiculele auto care au un sistem electric de 12V
  • Montare: Ușor de instalat pe vehicul
  • Durabilitate: Construită din materiale rezistente pentru a face față condițiilor dificile de mediu
  • Utilizare: Potrivită pentru vehicule de urgență, vehicule de securitate și alte vehicule de serviciu care necesită un semnal acustic puternic și clar
  • Funcții suplimentare: Poate fi utilizată pentru comunicare prin intermediul portavoce-ului, permițând transmiterea de mesaje și instrucțiuni

Sirena Auto 50W cu 9 Tonuri și Portavoce 12V este un dispozitiv puternic și versatil, care oferă un semnal sonor puternic și clar. Este potrivită pentru a fi montată pe diverse tipuri de vehicule și este echipată cu un portavoce pentru a permite comunicarea în timpul misiunilor sau situațiilor de urgență. Tensiunea de alimentare de 12V o face compatibilă cu majoritatea vehiculelor disponibile pe piață.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.