Menu
Your Cart

Girofare auto


Categoria girofare auto cuprinde o varietate de produse destinate să ofere semnalizare și vizibilitate sporită în trafic pentru autoturismele și vehiculele comerciale. Girofarele auto sunt echipamente esențiale pentru vehiculele de urgență, servicii de securitate, construcții și alte aplicații speciale.

Girofarele auto sunt concepute să emită un semnal luminos intens și vizibil, în diferite culori precum roșu, albastru, galben sau verde, în funcție de scopul și utilizarea specifică. Acestea sunt montate pe acoperișul vehiculului sau în alte locuri strategice, asigurând astfel o vizibilitate maximă în timpul deplasării.

Caracteristicile și specificațiile girofarelor auto pot varia în funcție de modelul și producătorul ales. Unele girofare pot emite lumini intermitente, altele pot avea funcții de stroboscop sau pot fi programabile pentru diferite modele de iluminare. Unele girofare pot fi controlate manual, în timp ce altele pot fi conectate la sistemul electric al vehiculului pentru a fi activate în mod automat.

Girofarele auto sunt esențiale pentru a asigura siguranța și vizibilitatea în trafic în situații de urgență, în zone de lucru sau în condiții de vizibilitate redusă. Acestea avertizează ceilalți participanți la trafic de prezența vehiculului și de necesitatea acordării de prioritate. În plus, girofarele auto sunt adesea reglementate de legile de circulație și trebuie utilizate în conformitate cu acestea.

Este important să alegeți girofare auto de calitate, fabricate conform standardelor de siguranță și omologate pentru utilizarea rutieră. Înainte de achiziționarea și instalarea unui girofar auto, asigurați-vă că verificați compatibilitatea acestuia cu autoturismul dumneavoastră și că respectați reglementările locale privind utilizarea și montarea acestora.

Girofarele auto sunt accesorii indispensabile pentru a asigura vizibilitatea și siguranța în trafic Girofar auto 88-leduri rosu/albastru pentru politie
Indisponibil
Model: Girofar auto 88-leduri rosu/albastru pentru politie
Girofarul auto cu 88 leduri, în culorile roșu și albastru, este un echipament special conceput pentru utilizarea de către forțele de poliție în scopul semnalizării și avertizării în misiuni rutiere. Caracteristici cheie:Putere și intensitate luminoasă: Girofarul este echipat cu 88 de leduri de ..
1.400 Lei
Fără TVA:1.400 Lei
Girofar auto culoare rosu tip rampa
Indisponibil
Model: Girofar auto culoare rosu tip rampa
Girofarul auto culoare roșu tip rampă este un dispozitiv de avertizare vizuală destinat vehiculelor de urgență, de intervenție sau de lucru în zone periculoase. Această descriere SEO vă furnizează informații despre produsul menționat:Culoare: Roșu intens, o culoare recunoscută universal ca semnal de..
1.400 Lei
Fără TVA:1.400 Lei
Girofar auto galben cu 24 led-uri si magnet
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu 24 led-uri
Girofarul auto galben cu 24 de LED-uri și prindere magnetică este un accesoriu esențial pentru vehiculele de intervenție și avertizare rutieră. Acest girofar oferă o lumină puternică și vizibilă, asigurând o avertizare eficientă în situații de urgență sau în cazul necesității semnalizării speciale.P..
300 Lei
Fără TVA:300 Lei
Girofar auto galben cu magnet
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu magnet
Girofarul auto galben cu magnet este un echipament esențial pentru avertizarea rutieră în situații de urgență sau în condiții de vizibilitate redusă. Acesta este dotat cu un puternic magnet care permite fixarea sa rapidă și sigură pe orice suprafață metalică a autovehiculului. Cu o lumină intensă de..
60 Lei
Fără TVA:60 Lei
Girofar auto galben cu magnet si 32 led-uri
Indisponibil
Model: Girofar auto galben cu 32 led-uri
Descoperiți girofarul auto galben cu magnet și 32 led-uri - un echipament esențial pentru avertizarea rutieră eficientă și sigură. Cu un design compact și funcționalitate superioară, acest girofar oferă o vizibilitate ridicată și un impact vizual puternic în situațiile de urgență.Principalele caract..
350 Lei
Fără TVA:350 Lei
Girofar auto rosu /albastru
Indisponibil
Model: Girofar auto rosu /albastru
Girofarul auto rosu/albastru este un dispozitiv de avertizare rutieră folosit în vehiculele de urgență și în alte situații care necesită semnalizare vizuală intensă și rapidă. Cu designul său distinctiv, acest girofar oferă o lumină roșie și albastră strălucitoare, care atrage atenția și semnalizeaz..
1.400 Lei
Fără TVA:1.400 Lei
Mini rampa girofar auto galben cu led si magnet
-20 %
Model: LB901-40W
Mini rampa girofar auto galben cu LED și magnet - Avertizare vizuală eficientă și portabilitate excelentăAceastă mini rampă girofar auto galbenă cu LED și magnet oferă o soluție compactă și ușor de utilizat pentru avertizarea vizuală în situații de urgență sau lucrări de întreținere. Cu designul său..
400 Lei 500 Lei
Fără TVA:400 Lei
Mini rampa girofar galben cu led Cob si prindere cu magnet
-22 % Indisponibil
Model: LB903-40W/COB
Rampa girofar auto galbenă cu LED COB și prindere cu magnet este un dispozitiv puternic și versatil pentru semnalizare vizuală pe vehicule. Iată o descriere detaliată a acestui produs:Alimentare: Rampa girofar auto este alimentată la 12V și are o putere de 40W. Aceasta permite conectarea dispozitivu..
430 Lei 550 Lei
Fără TVA:430 Lei
Model: Panou dirijare trafic tip sageti
Descoperă panoul de dirijare a traficului tip săgeți, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și direcționarea corectă în zonele de lucru sau în situații de trafic intens. Acest panou semnalizare rutieră tip săgeți cu lumini de avertizare oferă o soluție luminată și ușor de obse..
850 Lei
Fără TVA:850 Lei
Model: Panou semnalizare si dirijare trafic
Descoperă ledul de avertizare și semnalizare rutieră, un instrument eficient și vizibil pentru a asigura siguranța și avertizarea în situații de trafic. Acest led de avertizare rutieră este proiectat să ofere o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru dirijarea și semnalizarea rutieră.Cu o t..
700 Lei
Fără TVA:700 Lei
Model: LB909-108W
Rampa girofar auto albastru cu LED de 108W este un accesoriu puternic și eficient, conceput pentru a oferi iluminare intensă și vizibilitate sporită în timpul deplasării. Această rampă girofar este potrivită pentru utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi vehicule de intervenție, camioane, mașini ..
1.300 Lei
Fără TVA:1.300 Lei
Rampa girofar auto albastru cu sirena si difuzor incorporat pentru politie sau salvare
Indisponibil
Model: LB909-108W/Sirena
Rampa girofar auto albastru cu sirena și difuzor incorporat pentru poliție sau salvareAceastă rampă girofar auto albastră este special concepută pentru a fi utilizată în vehiculele de poliție, de salvare sau în alte situații de urgență. Dispune de un sistem integrat de sirena și difuzor, oferind fun..
1.700 Lei
Fără TVA:1.700 Lei
Se afişează de la 1 până la 12 din 36 (3 Pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.