Menu
Your Cart

Bara girofar auto cu led COB 12v

Bara girofar auto cu led COB 12v
Bara girofar auto cu led COB 12v
-39 % Indisponibil
Bara girofar auto cu led COB 12v
Bara girofar auto cu led COB 12v
Bara girofar auto cu led COB 12v
170 Lei
280 Lei
Fără TVA: 170 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: LB1219-6
  • Greutate: 1.00kg

Bara girofar auto cu LED COB 12V - Iluminare puternică și versatilitate excelentă

Cu bara girofar auto cu LED COB 12V, puteți obține o iluminare puternică și vizibilă, însoțită de multiple opțiuni de jocuri de lumini. Această bară este proiectată pentru a vă oferi o soluție eficientă și fiabilă în situații de urgență sau în utilizarea off-road.

Specificații tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Putere: 36W x 6 module LED
  • Jocuri de lumini: 8 modele selectabile
  • Culoare lumină: Galben
  • Lungime 90cm 

Cu o tensiune de alimentare de 12V, această bara girofar poate fi utilizată pe majoritatea vehiculelor cu ușurință. Cu cele 6 module LED de înaltă putere, fiecare având o putere de 36W, beneficiați de o iluminare intensă și vizibilă chiar și în condiții de vizibilitate redusă.

Bara girofar auto cu LED COB 12V vine cu 8 jocuri de lumini diferite, permițându-vă să alegeți efectul luminos dorit pentru a atrage atenția și a semnaliza în mod eficient. Cu o culoare a luminii galbenă, veți obține o vizibilitate excelentă și veți fi ușor de remarcat în trafic.

Această bară girofar este construită pentru a rezista în condiții dificile, fiind fabricată din materiale de calitate superioară. Este ușor de montat și oferă o intensitate luminată foarte puternică, asigurându-vă că veți fi bine vizibil în orice situație.

Cu bara girofar auto cu LED COB 12V, veți beneficia de o iluminare puternică și versatilitate excelentă pentru vehiculul dumneavoastră. Indiferent dacă este utilizată în situații de urgență sau în off-road, această bară este un accesoriu de încredere și eficient pentru siguranța dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: bara , girofar , auto , led , cob , 12v
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.