Menu
Your Cart

Bara girofar auto cu led COB

Bara girofar auto cu led COB
Bara girofar auto cu led COB
-40 % Indisponibil
Bara girofar auto cu led COB
Bara girofar auto cu led COB
Bara girofar auto cu led COB
150 Lei
250 Lei
Fără TVA: 150 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: LB1219-5
  • Greutate: 1.00kg

Bara girofar auto cu LED COB este un dispozitiv de iluminare special conceput pentru vehiculele de serviciu, de intervenție sau de securitate, cum ar fi mașinile de poliție, pompieri, ambulanțe sau vehicule de escortă. Iată o descriere a produsului:

1. Iluminare puternică: Bara girofar este echipată cu LED-uri COB (Chip-on-Board), care oferă o iluminare puternică și intensă. Aceste LED-uri sunt cunoscute pentru luminozitatea lor ridicată și consumul redus de energie.

2. Design compact și durabil: Bara este fabricată din materiale rezistente la impact, cu o construcție solidă, care rezistă la condiții de utilizare riguroase. Designul compact al barei permite montarea ușoară și flexibilă pe diferite tipuri de vehicule.

3. Tehnologie LED avansată: LED-urile COB oferă o dispersie uniformă a luminii și un unghi larg de iluminare, asigurând o vizibilitate excelentă în jurul vehiculului. Această tehnologie asigură și o durată de viață mai lungă a barei girofar.

4. Caracteristici de avertizare: Bara girofar este prevăzută cu diferite moduri de iluminare, cum ar fi lumini stroboscopice, lumini intermitente, lumini de avertizare etc., pentru a atrage atenția și a semnaliza prezența vehiculului de urgență sau de intervenție.

5. Montare și utilizare ușoară: Bara girofar este prevăzută cu suporturi de montare și conectori, ceea ce facilitează instalarea pe vehicul. Aceasta poate fi activată și controlată prin intermediul unui comutator sau a unui controler dedicat.

6. Compatibilitate universală: Bara girofar cu LED COB este concepută pentru a se potrivi pe majoritatea vehiculelor, inclusiv automobile, camioane, SUV-uri și vehicule comerciale. Este important să verificați specificațiile și dimensiunile barei înainte de achiziționare, pentru a vă asigura că este compatibilă cu vehiculul dumneavoastră.

Această bara girofar auto cu LED COB este un accesoriu esențial pentru vehiculele de serviciu și de intervenție, oferind o iluminare puternică și vizibilitate excelentă în situații de urgență sau de avertizare. Montajul și utilizarea trebuie efectuate conform instrucțiunilor furnizate de producător pentru a asigura un funcționament corespunzător și sigur.

Iată specificațiile tehnice pentru bara girofar auto cu LED COB:

  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Putere: 30W x 5 module LED
  • Număr de module LED: 5
  • Jocuri de lumini: 8 (diferite modele de iluminare)
  • Culoare de lumină: Galben
  • Intensitate: Foarte puternică
  • Lungime 75 cm 


Această bara girofar oferă o putere de iluminare deosebit de intensă, datorită celor 5 module LED cu o putere totală de 30W. Este prevăzută cu 8 jocuri de lumini diferite, care pot fi selectate în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Culoarea de lumină este galbenă, oferind o vizibilitate ridicată în situații de urgență sau de avertizare.

Este important să se respecte specificațiile de tensiune și putere, precum și instrucțiunile de instalare și utilizare furnizate de producător, pentru a se asigura un funcționament corect și sigur al barii girofar auto cu LED COB.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: bara , girofar , auto , led , cob
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.