Menu
Your Cart

Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module

Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
-29 %
Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
Bara girofara avertizare rutiera cu led Cob 8 module
220 Lei
310 Lei
Fără TVA: 220 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB1219-8
  • Greutate: 1.00kg

Bara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module - Luminozitate și performanță superioară

Bara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module este un dispozitiv puternic și eficient, conceput pentru a vă oferi o iluminare intensă și vizibilă în situații de urgență sau în utilizarea off-road. Cu un design robust și funcționalități multiple, acest produs îmbunătățește semnificativ siguranța dumneavoastră pe șosele.

Specificații tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 12V
  • Putere: 48W x 8 module LED
  • Jocuri de lumini: 8 modele selectabile
  • Culoare lumină: Galben
  • Lungime 120 cm 

Bara girofară este dotată cu tehnologie LED COB, asigurând o luminozitate superioară și o durată de viață extinsă. Cele 8 module LED oferă o putere totală de 48W, furnizând o iluminare intensă și vizibilă chiar și în condiții de vizibilitate redusă.

Cu 8 jocuri de lumini diferite, puteți alege varianta potrivită în funcție de situație. Aceasta vă permite să adaptați semnalizarea în funcție de necesități, asigurând o avertizare eficientă și vizibilă pentru ceilalți participanți la trafic. Culoarea galbenă a luminii optimizează vizibilitatea și contribuie la o avertizare mai puternică.

Bara girofară este proiectată pentru a rezista în condiții dificile, fiind construită din materiale durabile și rezistente. Montarea și instalarea sunt ușoare și rapide, iar designul compact se integrează perfect pe vehiculul dumneavoastră.

Cu o intensitate luminată foarte puternică, bara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module asigură că veți fi remarcat rapid și în mod eficient în trafic, contribuind astfel la siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Alegeți bara girofară de avertizare rutieră cu LED COB și 8 module pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea și avertizarea în timpul călătoriilor pe șosea sau în aventurile off-road. Fiți pregătit pentru orice situație și bucurați-vă de o siguranță sporită la volan.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: bara , girofara , avertizare , rutiera , led , cob , module , auto
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.