Menu
Your Cart

Ochete 6,5T Dimensiune 7/8

Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
Hot -17 %
Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
50 Lei
60 Lei
Fără TVA: 50 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Ochete 6,5T Dimensiune 7/8
  • Greutate: 1.00kg

Ochetii de tractare sunt esențiali pentru asigurarea unei montări sigure a sufelor de recuperare sau a cablului de troliu în timpul operațiunilor de tractare. Acești ocheti sunt fabricați dintr-un aliaj special cu o rezistență deosebită, garantând fiabilitate și durabilitate în utilizare. Forma ochetilor poate fi O sau D, în funcție de preferințele și cerințele specifice ale utilizatorului.

Caracteristicile ochetilor de dimensiune 7/8 includ:

  • Rezistența de 6,5 tone: Acești ocheti au o rezistență impresionantă de 6,5 tone, făcându-i potriviți pentru sarcini grele și operațiuni de tractare cu solicitări intense.
  • Dimensiune 7/8: Ochetele au dimensiunea specifică de 7/8, ceea ce înseamnă că se potrivesc perfect cu echipamentele și accesoriile de tractare compatibile.
  • Culoare roșu/negru: Ochetele sunt disponibile într-o combinație atractivă de culori roșu și negru. Acest design distinct nu numai că conferă un aspect plăcut, ci facilitează și identificarea rapidă și ușoară în timpul utilizării.

Ochetii de tractare de dimensiune 7/8, cu o rezistență impresionantă de 6,5 tone, sunt o alegere excelentă pentru asigurarea unei montări sigure și fiabile a sufelor de recuperare sau a cablului de troliu. Fabricați dintr-un aliaj special și disponibili în culori atractive, acești ocheti sunt potriviti pentru diferite aplicații de tractare, oferind rezistență și performanță pe termen lung.


(A):2.22 cm
 (B):2.54 cm
 (C):8.58 cm
(D):3.65 cm
(E):5.41 cm
 (F):5.56 cm

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: ochete , 6 , 5t , dimensiune , 7/8 , ocheti , off-road
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.