Menu
Your Cart

Carlig troliu Heavy Duty

Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
Indisponibil
Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
60 Lei
Fără TVA: 60 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Carlig troliu Heavy Duty
  • Greutate: 1.00kg

Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare.

Principalele caracteristici ale carligului troliu Heavy Duty sunt următoarele:

1. Material rezistent: Carligul este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, cum ar fi oțelul de înaltă calitate. Acest material asigură rezistența și durabilitatea carligului, permițându-i să facă față sarcinilor grele și solicitărilor intense.

2. Capacitate ridicată: Carligul troliu Heavy Duty are o capacitate ridicată de încărcare, permițându-vă să tractați și să ridicați încărcături grele. Verificați specificațiile tehnice pentru a vă asigura că carligul are capacitatea adecvată pentru nevoile dvs.

3. Design robust: Carligul are un design robust și rezistent, proiectat pentru a face față condițiilor de lucru dificile și solicitărilor intense. Acesta oferă o stabilitate și siguranță sporite în timpul operațiunilor de tractare și ridicare.

4. Ușor de utilizat: Carligul troliu Heavy Duty este conceput pentru o instalare și utilizare ușoară. Este prevăzut cu sistemul de prindere corespunzător pentru a se potrivi la troliul dvs. și se poate monta rapid și simplu.

5. Versatilitate: Carligul poate fi utilizat atât cu sufa sintetică, cât și cu sufa de oțel, oferindu-vă flexibilitate în alegerea echipamentului de tractare potrivit pentru fiecare situație.

6. Siguranță: Carligul troliu Heavy Duty este conceput pentru a asigura o conexiune sigură și stabilă între troliu și încărcătură. 

Specificatiile pentru Carligul troliu Heavy Duty sunt următoarele:

  • Rezistenta: Carligul troliu Heavy Duty poate rezista pana la 7000 kg (7000 de kilograme), ceea ce il face potrivit pentru aplicatii de tractare si ridicare de sarcini grele.
  • Compatibilitate: Carligul este proiectat pentru a fi utilizat atat cu sufe sintetice, cat si cu sufe de otel, oferindu-va flexibilitate in alegerea echipamentului de tractare potrivit pentru fiecare situatie.
  • Culoare: Carligul troliu Heavy Duty are culoarea rosu, ceea ce il face vizibil si usor de identificat.
  • Material: Carligul este fabricat din otel de inalta calitate, ceea ce ii confera rezistenta, durabilitate si capacitatea de a face fata sarcinilor grele.

Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu robust si fiabil, conceput pentru a oferi performanta si siguranta in operatiunile de tractare si ridicare. Indiferent daca folositi o sufa sintetica sau una de otel, acest carlig va asigura o conexiune sigura si stabila intre troliu si sarcina, pentru a va ajuta sa gestionati sarcinile grele cu usurinta.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: carlig , troliu , heavy , duty , cablu
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.