Menu
Your Cart

Carlig troliu Heavy Duty

Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
-20 % Indisponibil
Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
Carlig troliu Heavy Duty
120 Lei
150 Lei
Fără TVA: 120 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: Carlig troliu Heavy Duty
  • Greutate: 1.00kg

Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu puternic și rezistent, proiectat pentru a face față celor mai solicitante operațiuni de tractare și ridicare. Acesta este conceput pentru a se potrivi la diverse modele de trolii auto și oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de tractare.

Principalele caracteristici ale carligului troliu Heavy Duty sunt următoarele:

1. Material rezistent: Carligul este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, cum ar fi oțelul de înaltă calitate. Acest material asigură rezistența și durabilitatea carligului, permițându-i să facă față sarcinilor grele și solicitărilor intense.

2. Capacitate ridicată: Carligul troliu Heavy Duty are o capacitate ridicată de încărcare, permițându-vă să tractați și să ridicați încărcături grele. Verificați specificațiile tehnice pentru a vă asigura că carligul are capacitatea adecvată pentru nevoile dvs.

3. Design robust: Carligul are un design robust și rezistent, proiectat pentru a face față condițiilor de lucru dificile și solicitărilor intense. Acesta oferă o stabilitate și siguranță sporite în timpul operațiunilor de tractare și ridicare.

4. Ușor de utilizat: Carligul troliu Heavy Duty este conceput pentru o instalare și utilizare ușoară. Este prevăzut cu sistemul de prindere corespunzător pentru a se potrivi la troliul dvs. și se poate monta rapid și simplu.

5. Versatilitate: Carligul poate fi utilizat atât cu sufa sintetică, cât și cu sufa de oțel, oferindu-vă flexibilitate în alegerea echipamentului de tractare potrivit pentru fiecare situație.

6. Siguranță: Carligul troliu Heavy Duty este conceput pentru a asigura o conexiune sigură și stabilă între troliu și încărcătură. 

Specificatiile pentru Carligul troliu Heavy Duty sunt următoarele:

  • Rezistenta: Carligul troliu Heavy Duty poate rezista pana la 7000 kg (7000 de kilograme), ceea ce il face potrivit pentru aplicatii de tractare si ridicare de sarcini grele.
  • Compatibilitate: Carligul este proiectat pentru a fi utilizat atat cu sufe sintetice, cat si cu sufe de otel, oferindu-va flexibilitate in alegerea echipamentului de tractare potrivit pentru fiecare situatie.
  • Culoare: Carligul troliu Heavy Duty are culoarea rosu, ceea ce il face vizibil si usor de identificat.
  • Material: Carligul este fabricat din otel de inalta calitate, ceea ce ii confera rezistenta, durabilitate si capacitatea de a face fata sarcinilor grele.

Carligul troliu Heavy Duty este un accesoriu robust si fiabil, conceput pentru a oferi performanta si siguranta in operatiunile de tractare si ridicare. Indiferent daca folositi o sufa sintetica sau una de otel, acest carlig va asigura o conexiune sigura si stabila intre troliu si sarcina, pentru a va ajuta sa gestionati sarcinile grele cu usurinta.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: carlig , troliu , heavy , duty , cablu
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.