Menu
Your Cart

Compresor auto aer off-road 120L /minut

Compresor auto aer off-road 120L /minut
Indisponibil
Compresor auto aer off-road 120L /minut
380 Lei
Fără TVA: 380 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: Compresor aer 120L /minut
 • Greutate: 3.00kg

Descoperă compresorul auto de aer off-road cu o capacitate de 120L/minut, un echipament esențial pentru aventurile tale în afara drumurilor asfaltate. Acest compresor este proiectat special pentru a face față condițiilor dificile și cerințelor specifice ale condusului off-road.

Cu o capacitate de 120L/minut, acest compresor oferă un flux de aer puternic și rapid, permițând umflarea rapidă și eficientă a pneurilor autovehiculului tău, a anvelopelor de rezervă, a mingilor sau a altor obiecte gonflabile necesare în timpul călătoriilor tale off-road.

Compresorul auto de aer off-road este construit din materiale de înaltă calitate, asigurându-se că rezistă la condițiile dure întâlnite în timpul aventurilor tale. Este conceput pentru a rezista la apă, praf, vibrații și șocuri, oferindu-ți încredere și durabilitate în utilizare.

Acest compresor este alimentat de la priza brichetei de 12V a mașinii tale, asigurându-se că poți beneficia de el în orice moment și oriunde te afli. Fiind portabil și ușor de utilizat, compresorul poate fi transportat cu ușurință în trusa ta de scule sau în portbagajul mașinii.

Cu o putere nominală de 120L/minut, acest compresor oferă performanțe excelente și poate atinge o presiune maximă adecvată nevoilor tale off-road. Indiferent dacă trebuie să umfli pneurile autovehiculului pentru a obține o tracțiune mai bună în teren dificil sau să umfli diverse obiecte gonflabile pentru a-ți facilita aventurile, acest compresor este un partener de încredere.

Fiind proiectat special pentru utilizarea off-road, acest compresor de aer este echipat cu caracteristici suplimentare care îți vor fi de ajutor în timpul călătoriilor tale. Poate fi prevăzut cu un kit opțional de umflare pentru a extinde funcționalitatea sa și pentru a face față cerințelor diverse întâlnite în timpul aventurilor off-road.

Alege compresorul auto de aer off-road cu o capacitate de 120L/minut pentru a-ți asigura că ai întotdeauna pneurile umflate și pregătite pentru provocările off-road. Fiind durabil, puternic și portabil, acest compresor este partenerul perfect pentru pasionații de aventuri în aer liber.

Aici sunt specificațiile pentru compresorul auto de aer off-road cu un debit de 120L/minut:

 • Material: Metal
 • Sursa de alimentare: 12V
 • Curent nominal: 45A
 • Cilindru: 2 x 40mm
 • Presiune maximă: 150 psi
 • Debit de aer: 120L/minut
 • Cordon: 2 metri cu cleme de baterii
 • Gentuță de transport inclusă
 • Furtun de aer: 10 metri din material PU durabil
 • Dimensiuni: 34.5 x 13.9 x 18.5 cm

Acest compresor de aer portabil și cu consum redus de energie este ideal pentru utilizarea off-road. Cu o putere suficientă și o presiune maximă de 150 psi, acesta poate umfla pneurile și alte obiecte gonflabile într-un mod rapid și eficient. Beneficiind de un furtun de aer lung de 10 metri, acest compresor oferă o flexibilitate sporită în timpul umflării. Este ușor de transportat și depozitat datorită gentuței de transport incluse. Dimensiunile compacte permit integrarea sa ușoară în trusa de scule sau portbagajul mașinii.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.