Menu
Your Cart

Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil

Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
-50 %
Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
Filtru/supapa sens pompa transfer combustibil
50 Lei
100 Lei
Fără TVA: 50 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: supapa pompa transfer motorina
  • Greutate: 1.00kg
Filtrul/supapa de sens pentru pompa de transfer de combustibil este un component crucial pentru sistemul de transfer al combustibilului. Acesta are rolul de a filtra și a reglementa fluxul de combustibil, asigurând un transfer eficient și sigur. 

Caracteristici ale filtrului/supapei de sens pentru pompa de transfer de combustibil:

1. Filtrare eficientă: Filtrul este proiectat să rețină impuritățile și contaminanții din combustibil, precum particulele de murdărie, sedimentele sau reziduurile. Astfel, se protejează pompa de transfer și alte componente critice ale sistemului de alimentare împotriva deteriorării și uzurii premature.

2. Reglare a fluxului: Supapa de sens integrată în filtru controlează fluxul de combustibil, asigurând un transfer constant și uniform. Aceasta previne refluxul sau scurgerile de combustibil, contribuind la siguranța și performanța sistemului.

3. Durabilitate și rezistență: Filtrul/supapa de sens este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la presiuni ridicate. Aceste caracteristici conferă produsului  durată lungă de viață și o funcționare fiabilă în diferite condiții de utilizare.

4. Ușor de instalat: Filtrul/supapa de sens este conceput pentru o instalare simplă și rapidă, fiind compatibil cu diverse tipuri de pompe de transfer de combustibil. Aceasta facilitează înlocuirea și întreținerea periodică a componentei.

5. Compatibilitate: Filtrul/supapa de sens este potrivit pentru utilizarea în diferite aplicații, inclusiv în vehicule, echipamente industriale sau alte sisteme care necesită transferul de combustibil. Este important să verificați compatibilitatea specifică cu modelul și marca echipamentului dumneavoastră.

Filtrul/supapa de sens pentru pompa de transfer de combustibil reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru a asigura un transfer optim și sigur al combustibilului în diferite aplicații. Prin filtrarea și reglarea fluxului de combustibil, acesta contribuie la protecția și performanța sistemului de alimentare.

Specificațiile pentru filtrul/supapa de sens pentru pompa de transfer de combustibil sunt următoarele:

  • Firul de legătură: 1 inch (33 mm)
  • Intrare pentru furtun: 24mm interior
  • Funcție: Supapa împiedică returul lichidului și previne drenarea pompei
  • Material: Alama

Aceste specificații indică dimensiunile și funcționalitatea filtrului/supapei de sens. Firul de legătură de 1 inch asigură o conexiune potrivită cu sistemul de alimentare a combustibilului. Intrarea pentru furtun de 24mm interior permite conectarea furtunului corespunzător. Supapa integrată în filtru previne returul lichidului, asigurând că pompa de transfer rămâne plină și nu se scurge combustibil în sens invers. Materialul din alamă conferă rezistență și durabilitate componentei.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.