Menu
Your Cart

Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma

Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma
Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma
Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma
Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma
Furtun de alimentare pompa transfer motorina cu insertie de sarma
150 Lei
Fără TVA: 150 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Furtun pompa alimentare motorina
  • Greutate: 2.00kg

Opţiuni disponibile

Furtunul de alimentare cu motorină, cu inserție de sârmă, este un produs esențial pentru transferul eficient și sigur al motorinei în diverse aplicații. Acesta este special conceput pentru a asigura rezistență, durabilitate și siguranță în timpul manipulării și utilizării. 

Caracteristici cheie ale furtunului de alimentare cu motorină cu inserție de sârmă includ:

1. Materiale de înaltă calitate: Furtunul este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la substanțele chimice întâlnite în motorină. Insertia de sârmă conferă rezistență suplimentară și previne colapsul sau deteriorarea furtunului în condiții de utilizare riguroase.

2. Siguranță îmbunătățită: Designul cu inserție de sârmă ajută la menținerea integrității furtunului în timpul utilizării, prevenind ruperea sau strivirea. Aceasta contribuie la reducerea riscului de scurgeri sau deversări de motorină și asigură o alimentare sigură și eficientă.

3. Flexibilitate: Furtunul este flexibil, ceea ce facilitează manipularea și instalarea în diverse aplicații. Flexibilitatea acestuia permite o poziționare ușoară și adaptabilă în jurul altor componente sau structuri.

4. Dimensiuni variate: Furtunurile de alimentare cu motorină cu inserție de sârmă sunt disponibile în diferite dimensiuni, permițându-vă să alegeți cel potrivit pentru nevoile și cerințele specifice ale sistemului dvs. de transfer al motorinei.

5. Utilizare universală: Aceste furtunuri de alimentare cu motorină pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, inclusiv în industria auto, agricolă, de construcții și altele.

Asigurați-vă că respectați instrucțiunile de instalare și utilizare ale producătorului pentru a asigura o funcționare corectă și sigură a furtunului de alimentare cu motorină cu inserție de sârmă. Verificarea periodică a stării furtunului și înlocuirea acestuia conform nevoilor și recomandărilor producătorului este, de asemenea, importantă pentru menținerea performanței și siguranței sistemului de transfer al motorinei.

Furtunul de pompare și transfer al motorinei cu inserție de sârmă este un produs de înaltă calitate, conceput special pentru a rezista la temperaturi scăzute și pentru a rămâne maleabil chiar și la -30 de grade Celsius. Aceasta face furtunul ideal pentru utilizarea în condiții reci și geroase, asigurând un transfer eficient și sigur al motorinei.

Insertie de sârmă: Furtunul este echipat cu o inserție de sârmă care îi conferă rezistență și stabilitate structurii, prevenind îndoirea sau deteriorarea în timpul utilizării și manipulării.

Rezistență la intemperii: Furtunul este conceput pentru a rămâne maleabil chiar și la temperaturi scăzute, păstrându-și flexibilitatea și ușurința de manevrare în condiții reci, cum ar fi cele întâlnite la -30 de grade Celsius.

Capete cu nipluri din alamă: Ambele capete ale furtunului sunt prevăzute cu nipluri din alamă, care oferă o conexiune sigură și etanșă între furtun și alte componente ale sistemului de transfer al motorinei.

Culoare neagră: Furtunul are o culoare neagră, care îi conferă un aspect elegant și rezistență la decolorare sau pătare în urma expunerii la uleiuri și grăsimi.

Dimensiune 1"


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.