Menu
Your Cart

Husa troliu auto mare 13500-20000bls

Husa troliu auto mare 13500-20000bls
Husa troliu auto mare 13500-20000bls
80 Lei
Fără TVA: 80 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Husa trolii 17000lbs
  • Greutate: 1.00kg

Husa pentru troliul auto mare, cu o capacitate între 13500 și 20000lbs, este un accesoriu esențial pentru a-ți proteja troliul și a-i prelungi durata de viață.

Iată o descriere detaliată a produsului:

1. Potrivire perfectă: Husa este proiectată special pentru a se potrivi troliurilor auto mari cu o capacitate între 13500 și 20000lbs. Aceasta asigură că troliul tău este complet acoperit și protejat împotriva factorilor de mediu și a deteriorării.

2. Material rezistent: Husa este fabricată dintr-un material rezistent și durabil, care oferă o protecție fiabilă împotriva zgârieturilor, prafului, murdăriei și altor elemente dăunătoare. Materialul de calitate superioară asigură rezistență la uzură și își păstrează aspectul de-a lungul timpului.

3. Protecție împotriva intemperiilor: Husa este concepută pentru a rezista condițiilor meteorologice nefavorabile, inclusiv ploaie, zăpadă, soare și vânt. Materialul rezistent la apă și UV protejează troliul împotriva coroziunii și decolorării cauzate de expunerea la elemente.

4. Ușor de utilizat: Husa se montează și se demontează ușor, permițându-ți să acoperi troliul rapid și convenabil. Designul practic al husei facilitează instalarea și asigură o potrivire sigură și fermă.

5. Durabilă și rezistentă: Husa este construită pentru a rezista uzurii și solicitărilor ridicate. Materialul rezistent este proiectat pentru a face față condițiilor dificile și utilizării intensive a troliului auto mare.

6. Protecție completă: Husa acoperă în întregime troliul auto, inclusiv tamburul, mecanismele interne și alte componente importante. Aceasta asigură o protecție completă împotriva prafului, murdăriei și altor particule străine care pot afecta funcționarea și durabilitatea troliului.

Investind într-o husă pentru troliul auto mare cu capacitatea între 13500 și 20000lbs, îți protejezi echipamentul valoros împotriva uzurii și deteriorării premature. Aceasta îți oferă o soluție practică și eficientă pentru a-ți menține troliul în condiții optime și pregătit pentru utilizare în orice moment.

Iată datele tehnice pentru husa troliului auto cu capacitatea între 13500 și 20000lbs:

  • Material: Impermeabil
  • Culoare: Negru
  • Fixare: Husa este prevăzută cu un elastic la baza, care se mulează perfect după forma troliului. Aceasta asigură o fixare sigură și fermă, evitând alunecarea sau deplasarea husii.

Husa impermeabilă de culoare neagră oferă o protecție fiabilă împotriva elementelor și menține troliul tău într-o stare bună de funcționare. Elasticul de la baza asigură o potrivire precisă și securizată, garantând că husa rămâne pe loc și oferă o acoperire completă a troliului auto.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.