Menu
Your Cart

Kit sirena cu 7 tonuri cu difuzor si microfon 100w

Kit sirena cu 7 tonuri cu difuzor si microfon 100w
-22 %
Kit sirena cu 7 tonuri cu difuzor si microfon 100w
350 Lei
450 Lei
Fără TVA: 350 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB218/100W
  • Greutate: 1.00kg

Kit sirena cu 7 tonuri, difuzor și microfon 100W | Tensiune 12V | Avertizare puternică și versatilitate 

Amplificați puterea și versatilitatea vehiculului dumneavoastră cu Kitul sirena cu 7 tonuri, difuzor și microfon de 100W. Acest kit complet vă permite să aveți control total asupra avertizărilor sonore, oferindu-vă 7 tonuri diferite pentru a fi utilizate în funcție de nevoile și situațiile dumneavoastră. Cu un difuzor puternic și un microfon inclus, acest kit asigură o avertizare puternică și clară pentru a vă face auzit în orice situație.

Date tehnice:

  • Tensiune: 12V - Compatibil cu majoritatea autovehiculelor, kitul sirena funcționează la tensiunea standard de 12V, facilitând instalarea și integrarea în sistemul existent al vehiculului dumneavoastră.
  • Putere: 100W - Cu o putere de 100W, difuzorul din kitul sirena oferă o avertizare puternică și intensă, asigurând că sunetul emis este clar și poate fi auzit la distanță.

Kitul sirena cu 7 tonuri, difuzor și microfon de 100W este soluția perfectă pentru a adăuga avertizare și control vocal vehiculului dumneavoastră. Cu opțiunea de a alege dintre cele 7 tonuri disponibile, puteți selecta sunetul potrivit pentru situația în care vă aflați. Difuzorul puternic și microfonul inclus vă permit să emiteți avertizări puternice și să comunicați clar, oferind siguranță și control în trafic sau în situații de urgență. În plus, compatibilitatea cu tensiunea de 12V face instalarea ușoară și convenabilă pentru majoritatea autovehiculelor.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.