Menu
Your Cart

Plasma sintetica troliu 30mx9,5mm

Plasma sintetica troliu 30mx9,5mm
-14 % Indisponibil
Plasma sintetica troliu 30mx9,5mm
600 Lei
700 Lei
Fără TVA: 600 Lei
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: UNI-SR0095
  • Greutate: 1.00kg

Plasma sintetică pentru troliu, 30m x 9,5mm

Plasma sintetică pentru troliu este un cablu rezistent și durabil, proiectat pentru a fi utilizat în aplicații de tractare și ridicare. Această versiune are o lungime de 30 de metri și un diametru de 9,5 mm, oferind o rezistență și o capacitate de încărcare optimă.

Avantajele utilizării plasmei sintetice pentru troliu includ:

1. Rezistență ridicată: Plasma sintetică are o rezistență superioară în comparație cu cablurile de oțel tradiționale, ceea ce o face potrivită pentru aplicații grele de tractare și ridicare.

2. Ușoară și flexibilă: Comparativ cu cablurile de oțel, plasma sintetică este mai ușoară și mai flexibilă, ceea ce facilitează utilizarea și depozitarea.

3. Rezistență la coroziune: Plasma sintetică este rezistentă la coroziune, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată în medii umede sau expuse la substanțe chimice fără a se deteriora.

4. Siguranță îmbunătățită: Datorită materialului său sintetic, plasma nu prezintă riscul de întindere excesivă sau de rupere bruscă, precum cablurile de oțel, reducând astfel riscul de accidente.

Plasma sintetică pentru troliu de 30m x 9,5mm este un accesoriu esențial pentru orice aplicație de tractare și ridicare. Fiind durabilă și fiabilă, vă poate oferi performanțe excelente pe termen lung.

Asigurați-vă că verificați cerințele specifice ale troliului sau utilajului pe care intenționați să-l utilizați pentru a vă asigura că plasma sintetică corespunde nevoilor și specificațiilor dumneavoastră.

Specificatii tehnice pentru Plasma sintetica troliu 30mx9,5mm:

  • Rezistență la rupere: 9500 kg
  • Material: UHMWPE (polietilenă cu greutate moleculară foarte mare)
  • Lungime: 30 metri
  • Diametru: 9,5 mm
  • Carlig inclus: Da
  • Dimensiune carlig: 3/8"
  • Carlig demontabil: Nu, fixat în mod permanent pe cablu

Această plasma sintetică pentru troliu este proiectată pentru a rezista la sarcini grele și are o rezistență la rupere de 9500 kg. Fabricată din material UHMWPE, oferă o durabilitate și o rezistență superioare în comparație cu cablurile de oțel tradiționale. 

Plasma sintetică este ușoară și flexibilă, facilitând manevrarea și stocarea. Carligul inclus, cu dimensiunea de 3/8", este fixat în mod permanent pe cablu pentru o utilizare sigură și fiabilă.

Asigurați-vă că verificați cerințele specifice ale troliului și aplicației dumneavoastră pentru a vă asigura că plasma sintetică troliu de 30m x 9,5mm este potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: plasma , sintetica , troliu , 30mx9 , 5mm , cablu , auto
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.