Menu
Your Cart

Sirena difuzor alarma 12v

Sirena difuzor alarma 12v
Sirena difuzor alarma 12v
Sirena difuzor alarma 12v
-38 %
Sirena difuzor alarma 12v
Sirena difuzor alarma 12v
Sirena difuzor alarma 12v
Sirena difuzor alarma 12v
25 Lei
40 Lei
Fără TVA: 25 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: LB222-6

Sirena difuzor alarma 12V | Putere și avertizare eficientă

Amplificați sistemul de alarmă al vehiculului dumneavoastră cu Sirena difuzor alarma 12V. Această sirena este proiectată pentru a oferi o avertizare puternică și eficientă în diverse situații. Cu alimentare la tensiunea standard de 12V, această sirena poate fi integrată ușor în sistemul existent al vehiculului dumneavoastră, oferindu-vă un nivel înalt de securitate și protecție.

Date tehnice:

  • Tensiune: 12V - Sirena este compatibilă cu tensiunea de 12V, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată cu succes pe majoritatea autovehiculelor și sistemelor de alarmă existente.
  • Putere: Sirena difuzor alarma dispune de o putere optimă pentru a produce un sunet puternic și audibil, asigurând că avertizarea este transmisă eficient și că atrage atenția în mod adecvat.

Sirena difuzor alarma 12V este soluția perfectă pentru a vă asigura că sunteți auzit și pentru a obține o avertizare eficientă. Fiind alimentată la tensiunea standard de 12V, această sirena se poate integra ușor în sistemul de alarmă existent. Indiferent dacă doriți să adăugați un nivel suplimentar de securitate vehiculului dumneavoastră sau să înlocuiți sirena veche, Sirena difuzor alarma 12V vă oferă puterea și avertizarea necesare pentru a vă asigura că sunteți protejat în orice situație.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.