Menu
Your Cart

Contact general troliu auto 600ah

Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
Contact general troliu auto 600ah
130 Lei
Fără TVA: 130 Lei
 • Stoc: In stoc
 • Model: Contact general troliu auto 600ah
 • Greutate: 1.00kg


Contact general pentru troliu auto 600Ah - Control sigur și eficient al alimentării

Contactul general pentru troliu auto de 600Ah este un component esențial pentru sistemul de alimentare electrică al troliului dumneavoastră. Cu o capacitate mare de 600Ah, acesta este proiectat pentru a face față cerințelor de curent intens ale troliului și pentru a oferi un control fiabil al alimentării.

Principalele specificații ale contactului general pentru troliu auto 500Ah includ:

 • Capacitate mare: Cu o capacitate de 600Ah, acest contact general este potrivit pentru troliurile auto de dimensiuni mari și pentru aplicații care necesită un consum mare de curent. Este capabil să gestioneze alimentarea electrică în mod eficient și fiabil.
 • Construcție robustă: Contactul general este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând rezistență și durabilitate în utilizare. Designul robust și rezistența la șocuri îl fac potrivit pentru utilizarea în condiții dificile de off-road sau în medii solicitante.
 • Control ușor: Contactul general este prevăzut cu un sistem de operare simplu și intuitiv, facilitând pornirea și oprirea alimentării într-un mod eficient și sigur. Astfel, puteți controla cu ușurință funcționarea troliului în funcție de nevoile dumneavoastră.
 • Fiabilitate sporită: Contactul general pentru troliu auto de 500Ah oferă o funcționare fiabilă și constantă în timpul utilizării intensive. Aceasta contribuie la prevenirea pierderilor de alimentare și la asigurarea unei funcționări optime a troliului dumneavoastră.
 • Compatibilitate largă: Contactul general este conceput pentru a fi compatibil cu majoritatea troliurilor auto de pe piață și poate fi integrat în sistemul existent cu ușurință. Asigurați-vă că verificati compatibilitatea cu specificațiile tehnice ale troliului dumneavoastră.

Cu ajutorul contactului general pentru troliu auto de 500Ah, veți beneficia de un control eficient și sigur al alimentării, asigurându-vă că troliul funcționează în parametri optimi și oferindu-vă încrederea necesară în timpul utilizării.

Iată specificațiile pentru un contact general de troliu auto de 500Ah:

 • Capacitate: 600Ah - Acest contact general este conceput pentru a gestiona un curent mare de până la 500Ah, asigurând o alimentare eficientă și fiabilă pentru troliul auto.
 • Culoare: Roșu - Contactul general este disponibil într-o culoare vibrantă de roșu, care poate fi ușor de identificat și recunoscut în sistemul de alimentare al troliului.
 • Borne de cupru: Contactul general este echipat cu borne de cupru, care oferă o conexiune solidă și durabilă pentru cablurile de alimentare. Bornele de cupru sunt cunoscute pentru conductivitatea lor excelentă și rezistența la coroziune.
 • Tensiune: 12/24V - Acest contact general este proiectat pentru a funcționa la o tensiune de alimentare de 12V sau 24V, ceea ce îl face compatibil cu o gamă largă de troliuri auto.

Cu un contact general de troliu auto de 500Ah, veți beneficia de o conexiune puternică și stabilă pentru alimentarea troliului dumneavoastră. Fiind conceput pentru o capacitate mare și cu materiale durabile, acesta asigură o alimentare eficientă și fiabilă, indiferent de condițiile de utilizare.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: contact , general , troliu , auto , 600ah
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.