Menu
Your Cart

Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex

Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex
Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex
150 Lei
Fără TVA: 150 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex
  • Greutate: 1.00kg

Frana pentru troliu auto Visoli este o componentă esențială pentru asigurarea unei funcționări sigure și eficiente a troliului auto. Această frână este compatibilă cu următoarele modele de trolii auto: Renegade, Titanium și Tyrex. 

Caracteristici și beneficii ale frânei pentru troliu auto Visoli:

1. Performanță excelentă de frânare: Frana este proiectată pentru a oferi o frânare puternică și precisă, asigurând controlul optim al troliului în timpul operațiunilor de tractare. Indiferent de terenul sau condițiile de lucru, această frână vă permite să vă opriți în mod rapid și sigur.

2. Durabilitate și rezistență: Frana este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o durabilitate și rezistență sporite. Aceasta este concepută pentru a rezista la uzură și solicitări ridicate în timpul utilizării pe teren accidentat sau în condiții dificile.

3. Montaj simplu și compatibilitate: Frâna este concepută pentru a se potrivi perfect cu modelele de trolii auto menționate (Renegade, Titanium, Tyrex). Kitul de frână include toate componentele necesare pentru montajul ușor și rapid.

4. Siguranță sporită: Utilizarea unei frâne adecvate pentru troliul auto este crucială pentru asigurarea siguranței dumneavoastră și a celor din jur. Frâna Visoli vă oferă control și stabilitate în timpul operațiunilor de tractare, minimizând riscul de accidente sau incidente.

Este important să verificați compatibilitatea exactă a frânei Visoli cu modelul de troliu auto pe care îl utilizați. Consultați manualul de utilizare al troliului sau contactați producătorul pentru a obține informații precise despre compatibilitatea frânei cu modelul dumneavoastră.

Alegeți frâna pentru troliu auto Visoli pentru a vă asigura că aveți o frânare puternică și fiabilă în timpul utilizării troliului auto. Cu acest produs, puteți avea încredere în performanța și siguranța operațiunilor dumneavoastră de tractare.

Mai jos sunt specificațiile actualizate pentru produsul menționat:

  • Frana troliu auto Visoli ,Renegade,Titanium,Tyrex
  • Compatibilitate: Troliu auto cu o capacitate între 8000 și 17000 lbs (libre)

Kitul conține:

  • 2 siguranțe
  • 2 șaibe
  • 1 arc
  • 2 bucșe

Aceste componente sunt concepute pentru a se potrivi și a funcționa corespunzător cu troliurile auto cu o capacitate cuprinsă între 8000 și 17000 lbs. Ele sunt esențiale pentru a asigura funcționarea sigură și eficientă a troliului în timpul operațiunilor de tractare.

Este important să verificați compatibilitatea exactă a acestui kit cu troliul auto pe care îl utilizați. Asigurați-vă că respectați instrucțiunile de montaj și utilizați corect componentele din kit pentru a obține rezultate optime în ceea ce privește siguranța și performanța.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți informații adiționale despre produs, vă recomandăm să contactați producătorul sau furnizorul specific al frânei troliului auto Visoli.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: frana , troliu , auto , visoli , , renegade , titanium , tyrex
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.