Menu
Your Cart

Husă troliu auto impermeabila 8000-12000lbs

Husă troliu auto impermeabila 8000-12000lbs
Hot -59 %
Husă troliu auto impermeabila 8000-12000lbs
35 Lei
85 Lei
Fără TVA: 35 Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Husa trolii 12000lbs
  • Greutate: 1.00kg


"Protejează-ți troliul auto de intemperii și murdărie cu husa noastră impermeabilă de înaltă calitate! Fabricată dintr-un material rezistent și impermeabil, această husă asigură o protecție excelentă împotriva ploii, zăpezii, prafului și altor factori de mediu. Indiferent dacă folosești troliul în off-road sau îl depozitezi în exterior, husa noastră este alegerea perfectă pentru a păstra troliul într-o stare excelentă.

Husa are o capacitate de acoperire pentru troliuri auto cu o greutate între 8000 și 12000lbs, oferindu-le o protecție optimă. Materialul impermeabil împiedică pătrunderea apei și menține troliul uscat și funcțional în orice condiții. În plus, husa are un design universal și se potrivește perfect pe majoritatea modelelor de troliu auto.

Instalarea este simplă și rapidă, iar husa este prevăzută cu sistem de prindere ajustabil pentru a se potrivi cât mai bine pe troliul tău. Protejează-ți investiția în troliul auto cu ajutorul acestei huse impermeabile și asigură-i o durată de viață mai lungă și o performanță constantă. Comandă acum husa noastră troliu auto impermeabilă și bucură-te de o protecție superioară!"

Iată specificațiile pentru husa troliului auto electric cu o capacitate între 8000LBS și 12000LBS:

  • Capacitate: Potrivită pentru troliuri auto cu o greutate între 8000LBS și 12000LBS.
  • Material: Husa este fabricată dintr-un material impermeabil de înaltă calitate, care protejează troliul de apă, praf, murdărie și alte elemente de mediu.
  • Culoare: Husa este disponibilă într-o elegantă culoare neagră, care se potrivește cu orice stil și estetică a troliului tău auto.
  • Elastic ajustabil: La baza husa are un elastic care se mulează perfect pe troliu, oferindu-i o fixare sigură și protecție completă.
  • Design universal: Husa este concepută pentru a se potrivi pe majoritatea modelelor de troliu auto electric din gama de 8000LBS - 12000LBS.
  • Protecție superioară: Husa impermeabilă oferă o protecție excelentă împotriva ploii, zăpezii, prafului și altor factori de mediu, prelungind astfel durata de viață a troliului tău și menținându-l într-o stare optimă.

Cu această husă troliu auto electric, poți proteja investiția ta și asigura un aspect impecabil al troliului în orice condiții. Comandă acum husa noastră impermeabilă și bucură-te de o protecție eficientă și durabilă pentru troliul tău auto electric.

Poza cu caracter ilustrativ 

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.