Menu
Your Cart

Pompa transfer motorina 60 litri pe minut tensiune 220v/Cube

Pompa transfer motorina 60 litri pe minut tensiune 220v/Cube
-17 % Indisponibil
Pompa transfer motorina 60 litri pe minut tensiune 220v/Cube
1.500 Lei
1.800 Lei
Fără TVA: 1.500 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: TP04036/CUBE
 • Greutate: 15.00kg

Pompa transfer motorina 60 litri pe minut - Tensiune 220V/Cube

Daca aveti nevoie de o pompa puternica pentru a transfera motorina intr-un mod eficient si rapid, pompa noastra de transfer motorina cu o capacitate de 60 de litri pe minut este alegerea perfecta. Cu o tensiune de alimentare de 220V si un design compact, aceasta pompa este ideala pentru utilizarea in diverse aplicatii comerciale si industriale.

Pompa noastra de transfer motorina va permite sa alimentati vehicule, utilaje sau alte echipamente cu motorina intr-un mod eficient si rapid. Cu un debit de 60 de litri pe minut, veti economisi timp pretios in procesul de transfer al motorinei. De asemenea, tensiunea de alimentare de 220V asigura o functionare stabila si sigura.

Aceasta pompa este construita pentru a rezista utilizarii indelungate si este dotata cu caracteristici de siguranta, precum protectia impotriva supraincalzirii sau a supraincarcarii. Designul compact si portabil faciliteaza transportul si depozitarea pompei, asigurandu-va ca puteti beneficia de eficienta sa oriunde este nevoie.

Indiferent daca aveti nevoie de o pompa pentru statii de alimentare, ferme, depozite sau alte aplicatii industriale, pompa noastra de transfer motorina va ofera performanta si fiabilitate de care aveti nevoie. Asigurati-va ca respectati instructiunile de utilizare si ca utilizati pompa doar pentru transferul motorinei.

Alegand pompa noastra de transfer motorina 60 litri pe minut, veti beneficia de un echipament de calitate superioara, eficient si durabil, conceput pentru a satisface cerintele dvs. de transfer al motorinei. Investiti in produsul nostru si va asiguram ca veti fi multumit de performanta sa exceptionala.

Specificatii tehnice Pompa transfer motorina Cube 60l/min:

 • Putere: 220V / 50Hz, 550W
 • Presiune maxima: 3 bar
 • Viteza de rotire a motorului: 2800 rpm
 • Contor mecanic cu 4 cifre pentru monitorizarea cantitatii de motorina transferata
 • Absortie: 5 metri
 • Inaltime de refulare: 10 metri

Accesorii incluse:

 • Furtun de aspirare de 2 metri pentru a extrage motorina din rezervor
 • Furtun de livrare de 4 metri cu sertizare pentru a transfera motorina la destinatie
 • Pistol de aluminiu cu declansare automata pentru controlul fluxului de motorina
 • Duze suplimentare pentru adaptarea fluxului la diverse aplicatii
 • Functie de autoamorsare pentru pornirea rapida a pompei
 • Declansare automata la preaplin pentru oprirea automata a pompei cand rezervorul este plin

Aceasta pompa de transfer motorina Cube este conceputa pentru a facilita transferul eficient si sigur al motorinei. Poate fi montata pe orice stativ sau pe bazinele de plastic de 1000 litri, oferind flexibilitate si versatilitate in utilizare.

Cu puterea sa de 550W si capacitatea de 60 litri pe minut, pompa Cube asigura un transfer rapid al motorinei. Contorul mecanic cu 4 cifre va permite sa monitorizati cu precizie cantitatea de motorina transferata.

Pentru siguranta si functionalitate optima, asigurati-va ca respectati instructiunile de instalare si utilizare furnizate de producator.

Cu Pompa transfer motorina Cube 60l/min, veti beneficia de o solutie fiabila si eficienta pentru transferul motorinei in diverse aplicatii, cum ar fi statii de alimentare, ferme, depozite sau alte locatii industriale.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.