Menu
Your Cart

Girofar auto cu magnet si led SMD

Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Indisponibil
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
Girofar auto cu magnet si led SMD
80 Lei
Fără TVA: 80 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: Girofar auto cu magnet si led SMD
 • Greutate: 1.00kg

Girofarul auto cu magnet și LED SMD este un dispozitiv de avertizare eficient și versatil, perfect potrivit pentru a fi utilizat pe diferite tipuri de vehicule. Cu un design compact și funcțional, acest girofar oferă o lumină puternică și vizibilă, fiind ideal pentru situații de urgență sau pentru semnalizarea în trafic.

Principalele caracteristici ale girofarului auto cu magnet și LED SMD includ:

 • Putere: LED-urile SMD oferă o putere eficientă și luminoasă, asigurând o vizibilitate excelentă în condiții de zi și de noapte.
 • Alimentare: Girofarul funcționează la o tensiune de 12-24V, permițând utilizarea pe o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini, camioane, vehicule de intervenție sau utilitare.
 • Bază magnetică: Girofarul este echipat cu o bază magnetică puternică, care permite fixarea rapidă și sigură pe suprafețele metalice ale vehiculului, fără a fi necesare instrumente sau modificări permanente.
 • Design durabil: Carcasa rezistentă protejează LED-urile și componentele interne de șocuri, vibrații și condiții meteo variate, asigurând o durată lungă de viață a produsului.
 • Instalare ușoară: Datorită bazei magnetice și a cablului de alimentare inclus, girofarul poate fi instalat rapid și fără complicații suplimentare.
 • Versatilitate: Girofarul este disponibil în diferite culori, cum ar fi galben, roșu sau albastru, pentru a se potrivi nevoilor specifice de semnalizare și avertizare.

Cu ajutorul acestui girofar auto cu magnet și LED SMD, puteți adăuga o soluție eficientă și vizibilă de avertizare pe vehiculul dumneavoastră, fie că este vorba de un vehicul de intervenție, de un vehicul utilitar sau de orice alt tip de vehicul în care siguranța și vizibilitatea sunt prioritare.

Girofarul auto cu magnet și LED SMD este un dispozitiv de avertizare versatil și eficient, perfect pentru utilizarea pe diverse tipuri de vehicule. Iată câteva date tehnice specifice:

 • Putere: Girofarul are o putere de 40W, asigurând o iluminare puternică și vizibilă în diferite condiții de lumină.
 • Iluminare la 360 de grade: LED-urile SMD dispuse în jurul girofarului oferă o iluminare uniformă în toate direcțiile, asigurând o vizibilitate excelentă din toate unghiurile.
 • Culoare: Acest model de girofar este disponibil în culoarea galbenă, care este recunoscută universal ca un semnal de avertizare.
 • Prindere magnet: Girofarul este echipat cu o bază magnetică puternică, permitând fixarea ușoară și rapidă pe suprafețele metalice ale vehiculului, fără a necesita montaje permanente sau utilizarea unor instrumente speciale.
 • Alimentare: Girofarul se alimentează direct de la priza brichetei vehiculului, având nevoie de o tensiune de 12-24V.
 • Diferite jocuri de lumini: Acest model de girofar dispune de diverse jocuri de lumini, permițând alegerea modului potrivit de avertizare în funcție de situație. Aceste jocuri de lumini pot include stroboscop, rotație, intermitență și altele.

Girofarul auto cu magnet și LED SMD oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru semnalizarea și avertizarea în trafic. Cu ajutorul lui, puteți îmbunătăți vizibilitatea și siguranța vehiculului dumneavoastră, fiind potrivit pentru vehiculele de intervenție, utilitare sau alte tipuri de vehicule care necesită semnalizare și avertizare adecvată.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: girofar , auto , magnet , led , smd
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.