Menu
Your Cart

Girofar auto galben 86 led

Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Indisponibil
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
Girofar auto galben 86 led
1.200 Lei
Fără TVA: 1.200 Lei
 • Stoc: Indisponibil
 • Model: Girofar auto galben 86 led
 • Greutate: 7.00kg

Girofarul auto galben cu 86 LED-uri este un dispozitiv de avertizare puternic și eficient, proiectat pentru utilizarea pe vehiculele de intervenție, utilitare sau alte tipuri de vehicule care necesită semnalizare vizibilă și avertizare sonoră. Acesta oferă o iluminare puternică și vizibilă în culoarea galbenă, fiind recunoscută ca un semnal universal de avertizare. Iată câteva specificații ale acestui produs:

 • LED-uri: Girofarul este echipat cu 86 LED-uri, care oferă o lumină intensă și uniformă, asigurând vizibilitate maximă în diverse condiții de iluminare și distanțe.
 • Culoare: Girofarul emite o lumină de culoare galbenă, care este recunoscută ca un semnal de avertizare în trafic și atractivă în situații de urgență.
 • Montare: Dispozitivul este conceput pentru o montare ușoară și rapidă pe partea superioară a vehiculului, prin intermediul sistemului de prindere inclus.
 • Alimentare: Girofarul se alimentează la o tensiune de 12V, putând fi conectat direct la sistemul electric al vehiculului.
 • Design durabil: Produsul este construit din materiale rezistente la intemperii și șocuri, asigurând o durabilitate ridicată și o funcționare fiabilă în diferite condiții de utilizare.
 • Aplicații diverse: Girofarul este potrivit pentru diverse aplicații, cum ar fi vehiculele de urgență, autovehiculele de intervenție, mașinile de securitate sau utilitarele care necesită semnalizare și avertizare vizibilă în timpul operațiunilor.

Girofarul auto galben cu 86 LED-uri este un accesoriu esențial pentru avertizarea în trafic, oferind o vizibilitate și o semnalizare puternică pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a celor din jur. Cu acest girofar, veți fi ușor de observat și veți avea capacitatea de a atrage atenția necesară în situațiile de urgență.

Rampa girofar auto cu LED-uri cu 86 de LED-uri este un dispozitiv puternic de avertizare, ideal pentru vehiculele de intervenție și de securitate. Aceasta oferă o lumină intensă și vizibilă în diferite situații de urgență. Iată câteva specificații ale acestui produs:

 • Dimensiuni: Rampa girofar are o lungime de 117 cm, o lățime de 22,5 cm și o înălțime de 12 cm, oferind o acoperire extinsă și o vizibilitate excelentă.
 • Cablu de alimentare: Este inclus un cablu de alimentare cu o lungime de 4 metri, ceea ce oferă flexibilitate în instalarea și amplasarea girofarului.
 • Suporti de prindere: Rampa girofar vine cu suporti de prindere, care facilitează montarea și fixarea dispozitivului pe vehicul.
 • Jocuri de lumini: Dispune de 15 jocuri de lumini diferite, oferind o varietate de moduri de avertizare și semnalizare.
 • Alimentare: Funcționează la o tensiune de 12V, asigurând o alimentare ușoară și compatibilitate cu majoritatea sistemelor electrice ale vehiculelor.
 • Culori disponibile: Girofarul este disponibil în culorile galben și roșu, care sunt culori recunoscute ca semnale de avertizare în trafic.
 • Tablou de comandă: Vine cu un tablou de comandă pentru a selecta și controla diferitele jocuri de lumini și funcții ale girofarului.
 • Opțiuni suplimentare: Există posibilitatea de a monta o sirena și un difuzor opțional pentru a oferi și o avertizare sonoră în combinație cu lumina.

Rampa girofar auto cu LED-uri cu 86 de LED-uri este un accesoriu de încredere pentru vehiculele de intervenție și de securitate, asigurând o avertizare eficientă și vizibilă în timpul operațiunilor. Cu această rampe girofar, veți beneficia de o lumină puternică și o funcționare fiabilă pentru a-ți spori siguranța și avertiza ceilalți participanți la trafic în timpul misiunilor de urgență.


Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați pentru a putea scrie o opinie
Etichete: girofar , auto , galben , led
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate.